Inter Turku - Honka. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,70 pentru un pariu pe goluri in duelul din Finlanda Veikkausliiga dintre Inter Turku si Honka.

M-am oprit asupra duelului dintre Inter Turku si Honka din prima liga finlandeza deoarece mi-a atras atentia potentialul ofensiv precum si forma de moment spectaculoasa a ambelor echipe, motiv pentru care va propun un pariu pentru ca ambele echipe sa marcheze, la o cota destul de atractiva de 1,70 oferita de Betano.


Inter Turku nu a inceput deloc convingator campionatul si dupa 14 etape disputate a reusit sa acumuleze doar 16 puncte ce o plaseaza pe locul 8 al clasamentului, la doar 4 puncte distanta de zona retrogradabila, avand a doua cea mai slaba defensiva din campionat cu 26 de goluri primite. De cealalta parte, Honka se afla pe pozitia a 5-a a clasamentului cu 22 de puncte si se afla in lupta pentru ocuparea unui loc de play-off fiind despartita de doar 3 puncte fata de ocupanta locului 3, KuPs.


Cred ca in aceste conditii vom asista la un meci deschis, chiar si avand obiective diferite ambele echipe vor cauta victoria, Inter Turku va incerca sa beneficieze de avantajul terenului propriu insa defensiva sa permisiva cred ca va ceda din nou iar Honka isi va propune sa isi imbunatateasca rezultatele din deplasari impotriva unui adversar accesibil si astfel vor rezulta goluri de ambele parti.


Ambele formatii arata o forma buna, productiva si spectaculoasa de moment. In ultimele 5 etape din campionat Inter Turku a inregistrat 2 victorii, 2 remize si 1 infrangere, cu un golaveraj neutru de 9/9, in timp ce Honka vine dupa 3 victorii, 1 remiza si 1 infrangere, cu un golaveraj bun de 12/7.


Cele doua s-au intalnit deja in actualul sezon din Veikkausliika iar la sfarsitul lunii aprilie s-a consemnat o remiza spectaculoasa pe terenul celor de la Honka, scor 2-2.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide