Inter - Lazio. Ponturi Serie A

Mizam pe forma buna a celor doua ofensive.

Miercuri, de la ora 22:00, pe "Giuseppe Meazza" din Milano, avem meciul Inter - Lazio, din etapa a 5-a din Serie A. Gazdele au un debut de sezon foarte bun. Vom completa cota de indata ce va fi disponibila la Betano.

Inter - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Inter joaca altceva sub comanda lui Conte. Sigur, este acel egal din Champions League, 1-1, acasa, cu Slavia Praga, ce a cam stricat acest debut de sezon, insa interistii au ceva ce le-a lipsit in ultima vreme - incredere. Tehnicianul italian a reusit sa-si convinga jucatorii ca se pot lupta cu Juventus pentru titlu. In acest moment, Inter este singura formatie din Italia cu victorii pe linie in primele patru runde, golaveraj 9-1. In ultima etapa, a trecut de AC Milan, intr-o partida considerata in deplasare, 2-0, goluri Brozovic si Lukaku. Inter a incheiat disputa cu 9 suturi pe poarta.

Lazio - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Lazio s-a redresat rapid dupa infrangerea de la Cluj, din Europa League, 1-2, si a castigat, acasa, cu Parma, 2-0. Immobile si Marusic s-au gasit pe lista marcatorilor, ei doi numarandu-se printre jucatorii odihniti de Inzaghi la partida din EL. Lazio se afla acum pe locul 5 in Serie A, cu 7 puncte adunate in 4 runde, golaveraj 7-3. Pentru a inscrie 2 goluri cu Parma, latialii au tras 15 suturi pe poarta adversa. Doar in infrangerea de la Spal, 1-2, au fost sub 10 suturi pe poarta din partea celor de la Lazio (7).

Inter - Lazio: Cote la pariuri si ponturi pariuri

In stagiunea precedenta, Lazio a castigat in deplasare cu 1-0, dupa ce pierduse meciul de acasa cu 3-0. De fiecare data am avut parte de 11 suturi pe poarta. In Cupa, cand Lazio a mers mai departe la penalty-uri (0-0 in timpul regulamentar), am bifat iar 11 suturi pe cadrul portii in cele 90 de minute. Sunt doua echipe cu atacanti care-si gasesc usor culoar spre poarta. In plus, mijlocasii vin cu executii de la distanta, majoritatea cadrate corect. Sa nu mai precizam si faptul ca-n Italia se pun drept "suturi pe poarta" si mingile care lovesc bara.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 0 / 31
Calcul:
-914 RON
ROI:
-13.8 %
Pariuri:
817 / 31 / 625
Calcul:
-2 770 RON
ROI:
-1.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 66
35 / 0 / 31
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1473
817 / 31 / 625
Calcul
ROI: -1.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 9,5 suturi pe poarta