Inter Baku - Kapaz. Pariul lui Gavan

Tipsterul Intelbet Gavan ne recomanda o cota de 1,86 pentru duelul din Azerbaijan dintre Inter Baku si Kapaz.
In etapa a 4-a din prima liga din Azerbaijan, Inter Baku primeste vizita celor de la Kapaz. Debutul oaspetilor in noul sezon a fost extrem de slab si ocupa in acest moment ultima pozitie cu doar 1 punct obtinut. Si acest punct a fost obtinut impotriva unei alte echipe care a inceput slab noul sezon, Neftci Baku, penultima clasata cu 1 punct. In rest a pierdut cu 3-0 acasa in fata liderului Zira, iar in prima etapa jucata in deplasare a fost invinsa cu 2-1 de SamQayit.

De cealalta parte Inter Baku a inceput ceva mai bine sezonul, fiind acum pe locul 4 cu 3 puncte. E drept ca aceste puncte au fost obtinute in ultima etapa cand a invins acasa cu 1-0 pe Sabail. Dar trebuie mentionat faptul ca in primele doua etape a intalnit cele mai bune echipe din Azerbaijan la momentul actual, Qabala si Qarabag, echipe care au facut o figura frumoasa si in cupele europene in ultimii ani. Si Inter Baku a participat in acest sezon in Europa League si a fost eliminata de Fola, dar din patru meciuri disputate in aceasta competitie a reusit sa castige trei, doua victorii fiind obtinute pe teren propriu.  

In ultimele cinci meciuri directe de pe terenul celor de la Inter Baku, echipa gazda s-a impus de patru ori si a remizat o data. In sezonul trecut victoria a fost una clara pe teren propriu, scor 4-1 pentru Inter Baku. In aceste conditii consider ca echipa gazda va reusi sa se impuna si acum. 

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
22 / 0 / 15
Calcul:
+370 RON
ROI:
10.0 %
Pariuri:
291 / 23 / 228
Calcul:
+987 RON
ROI:
+1.8 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 37
22 / 0 / 15
Calcul:
ROI: +10.0 %
Pariuri: 542
291 / 23 / 228
Calcul
ROI: +1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie Inter Baku
94%
15 voturi
Pariu castigator
6%
1 vot
Total voturi: 16

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Rafa
Tipster
0
Bafta, Marius!
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde