Insulele Feroe — Austria: ponturi preliminarii CM 2022

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Insulele Feroe - Austria, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Austria își joacă în următoarea săptămână ultima șansă de ocupare a locului secund în grupa F. În teorie, Sabitzer&Co plecau cu a doua șansă în grupă, după Danemarca, dar 3 înfrângeri în ultimele 4 partide au compromis în bună măsură visul unui Mondial.

Insulele Feroe: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Gazdele speră la o a doua victorie din istorie în fața Austriei. În ultimele 6 meciuri directe, feroezii au obținut un singur egal, dar cu siguranță că se vor gândi la succesul istoric din 1990, când, în preliminariile pentru Euro 1992, obțineau un 1-0 neașteptat contra lui Toni Polster&Co.

Pentru un succes sâmbătă, Insulele Feroe va trebui să facă ceva unic în istoria sa: să învingă o națională aflată în primele 100 în clasamentul FIFA. Feroezii au 4 puncte în grupă, dar toate au venit în duelurile cu lanterna roșie, Republica Moldova. Ultimul succes al gazdelor de sâmbătă într-un meci din preliminarii, înainte de succesul cu vecinii noștri, venise tocmai în 2012. Atunci, Insulele Feroe se impuneau cu 2-0 în fața Estoniei.

Jucătorul cheie pentru obținerea unui rezultat pozitiv cu Austria este fără îndoială Klaemint Olsen, acesta fiind implicat cu gol sau assist la fiecare din ultimele 5 succese ale țării sale, în toate competițiile (inclusiv meciuri amicale).

Austria: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Franco Foda a dus Austria la Euro 2020 (a treia calificare în patru ediții pentru cei supranumiți "Burschen"), reușind chiar calificarea în fazele eliminatorii. În optimi, Arnautovic și Compania au reușit o partidă mare contra Italiei, viitoarea campioană, pierzând la capătul a 120 de minute extrem de echilibrate.

Din păcate pentru oaspeții de sâmbătă, comportamentul impresionant de la turneul final din această vară nu și-a găsit corespondent și în campania de calificare pentru CM 2022. Ca atare, visul unui nou Mondial după cel francez din 1998 e aproape pierdut, în contextul în care Austria e abia pe 4, la 4 puncte de locul secund, ocupat de Scoția.

Marea problemă a Austriei e reprezentată de defensiva condusă de Alaba, starul lui Real Madrid. Tocmai din acest motiv, Foda l-a retras pe fostul jucător al lui Bayern în apărare, el evoluând în trecut pentru națională mult mai avansat. Fără rezultat însă: Austria a ținut în doar 3 rânduri poarta intactă, în ultimele 14 partide internaționale. Totuși, de această dată adversarul întâlnit e unul extrem de modest, Feroe nereușind să înscrie în ultimele două partide disputate pe teren propriu. Ca atare, un succes al oaspeților e previzibil și, în funcție de rezultatele indirecte, Austria poate spera că reintră în cursa pentru locul secund.

Cu jucători proveniți de la granzi ai Europei, precum Marcel Sabitzer (Bayern), David Alaba (Real Madrid) sau Yusuf Demir (Barcelona), Austria a depins foarte mult în ultima perioadă de tânărul Christoph Baumgartner. Acesta are deja 6 goluri în 17 selecții și a înscris golurile decisive în fiecare din cele două succese reușite de austrieci în grupă.

Insulele Feroe - Austria: Cote la pariuri și pronostic

Ultimele 4 meciuri dintre cele două adversare de sâmbătă s-au încheiat de fiecare dată cu victoria Austrie, iar duelurile au fost extrem de spectaculoase: mereu oaspeții din acest weekend au înscris cel puțin 3 goluri.

În tur, s-a terminat 3-1, la Viena, după un start neașteptat, în care feroezii deschiseseră scorul. Ambele formații ne-au obișnuit în ultima perioadă cu partide deschise, dovadă în acest sens că 4 din cele 6 meciuri jucate până acum de Feroe și Austria în preliminarii s-au terminat cu over 2,5 goluri.

Austria traversează o perioadă dificilă, cu 3 înfrângeri în ultimele 4 partide din grupă (inclusiv un 2-5 neverosimil, în Israel), dar adversara de acum e una pe seama căreia jucătorii își pot reface moralul.

Diferența dintre cele două loturi e uriașă, iar Austria nu va avea vreo problemă, în condiții normale, să obțină cele 3 puncte. Judecând după cât de frustrați trebuie să fie fotbaliștii lui Foda după ultimele rezultate, credem că vor încerca să se răzbune pentru toate nereușitele și se vor descătușa. În consecință, mizăm că îi vor administra modestei naționale din Feroe o înfrângere la scor.

Predicție: Austria marchează cel puțin 3 goluri (Total goluri oaspeți 03+), la o cotă de 2,2, la Superbet.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 7
Calcul:
+157 RON
ROI:
8.3 %
Pariuri:
121 / 1 / 85
Calcul:
+82 RON
ROI:
+0.4 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
12 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 207
121 / 1 / 85
Calcul
ROI: +0.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Total goluri Austria 03+
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde