Ilya Ivashka — Mackenzie McDonald: pronosticuri Tenis ATP Munchen

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Ivashka vs. McDonald.

Miercuri, 28/04/2021, nu mai devreme de ora 16:30, Ilya Ivashka si Mackenzie McDonald vor juca in faza optimilor de finala a turneului ATP de la Munchen (Germania, zgura). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.52 @ Ilya Ivashka vs. 2.55 @ Mackenzie McDonald!

ILYA IVASHKA (#107 ATP)

Are douazeci si sapte de ani, a fost cel mai sus al 80-lea in ierarhia mondiala masculina de simplu, s-a nascut si are resedinta la Minsk, este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si poseda un serviciu percutant si o lovitura de forehand puternica! Debutant pe zgura de la ATP Munchen, i-a eliminat in faza calificarilor pe Kamil Majchrzak (6-4 7-6) si Ricardas Berankis (6-2 3-6 6-0), iar pe tabloul principal a trecut clar de finlandezul Emil Ruusuvuori (6-1 6-2).

  • VICTORII Ivashka vs. McDonald: nu au jucat

MACKENZIE MCDONALD (#127 ATP)

A implinit recent varsta de douazeci si sase de ani, a fost la un moment dat al 57-lea in lume in ierarhia de simplu, are resedinta la Orlando – Florida (Statele Unite), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,78m si se bazeaza mult tot pe lovitura de forehand! Debutant si el pe zgura de la ATP Munchen, n-a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei eliminandu-i in calificari pe Peter Gojowczyk (6-1 6-2) si Andrej Martin (6-3 6-2) si pe sarbul Dusan Lajovic (6-4 6-4) in runda inaugurala de pe tabloul principal.

  • VICTORII McDonald vs. Ivashka: nu au jucat

Ilya Ivashka – Mackenzie McDonald: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata deoarece se vor infrunta doi tenismeni de valori relativ apropiate! Niciunul nu este “zgurist” la baza, dar un mic plus in acest moment consider ca-l are bielorusul, avand in vedere ca a adunat opt victorii si doar doua infrangeri pe acest tip de suprafata lenta in sezonul regulat, reusind chiar sa-i “fure” un set marelui Rafael Nadal saptamana trecuta pe zgura de la ATP Barcelona. De cealalta parte, americanul si-a castigat cu scoruri cat se poate de clare partidele de la ATP Munchen, practicand un joc agresiv in special pe parte de retur, procurandu-si multe oportunitati de break si reusind sa le fructifice pe marea lor majoritate. Ilya Ivashka este tenismenul ceva mai in forma, care vine cu plusul de alonja si automat cu un serviciu mai percutant si mai eficient, dar Mackenzie McDonald compenseaza printr-o mai buna deplasare in teren si cu increderea pe care o are in jocul sau dupa victoriile concludente pe care le-a obtinut pana-n aceasta faza a competitiei (simte bine mingea).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
18 / 3 / 10
Calcul:
+149 RON
ROI:
4.8 %
Pariuri:
279 / 19 / 212
Calcul:
-1 495 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 32
18 / 3 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 512
279 / 19 / 212
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 20,5 game-uri în meci
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde