Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Hull City – Swansea: рonturi Fotbal Championship

Tipsterul Legalbet Milan va recomanda partida dintre Hull City si Swansea, la o cota de 3.55.

Hull City – Swansea: рonturi Fotbal Championship

Primul meci al etapei cu numarul 33 din Championship va avea loc vineri, de la ora 21:45, intre Hull si Swansea.

Hull - Fara victorie de sase etape

Lee Radford se afla pe banca tehnica din 2014. Sub comanda lui Hull a retrogradat din Premier League in Championship, iar incearca sa tina echipa pe linia de plutire. Traverseaza o perioada extrem de dificila si din aceasta cauza a cazut pana pe locul 15. In cele 32 de etape a adunat 40 de puncte si pentru moment se afla la o distanta linistitoare de zona retrogradarii. Totusi, avand in vedere valoarea lotului, obiectivul ar trebui sa fie mai maret. Etapa precedenta a avut o deplasare dificila la Blackburn, unde timp 73 de minute a rezistat fara gol primit. In ultimul sfert de ora in schimb, a incasat trei goluri. Nici pe teren propriu nu se descurca mai bine. Are patru infrangeri consecutive in fata propriilor suporteri si a venit timpul pentru un rezultat pozitiv. Principalul marcator al echipei era Bowen Jarrod, cu 17 reusite,  din la inceputul lunii s-a transferat la West Ham, unde inca n-a jucat.  

Echipa probabila (4-4-1-1): Long - Kingsley, McLoughlini, McKenzie, Lopes - Wilks, Honeyman, Batty, Maddison - Irvine, Eaves;

Antrenor: Lee Radford;

Accidentati: Jon Toral, Matthew Pennington, Jordy de Wijs; Josh Bowler, Kevin Stewart, Reece Burke;

Swansea - Cu gandul la Premier League

Dupa perioada Europa League si Premier League, Swansea a ajuns in Championship, unde lupta pentru revenire. In sezonul precedent a terminat doar pe locul zece, iar pentru actualul a fost adus pe banca tehnica Steve Cooper. Un antrenor tanar, fara experienta, care a antrenat mai mult la juniori. Rezultatele obtinute in cele 32 de etape nu sunt cele asteptate, deoarece se afla doar pe locul zece, cu 47 de puncte, la sase puncte de ocupanta locului sase, Preston. Obtinerea unui loc de play-off este extrem de dificil si nu cred ca va reusi. Traverseaza o perioada mai dificila. N-a mai castigat de patru etape. In meciul precedent a jucat pe teren propriu cu QPR. A fost dominat din primul minut si era cat pe ce sa nu obtina niciun punct. In meciurile jucate pe teren strain practica un fotbal defensiv si prefera sa joace pe contraatac. Mijlocasul Andre Ayew este principalul marcator, cu zece reusite, si cel mai probabil este cel mai experimentat jucator al echipei, care a trecut pe la Marseille, West Ham si Fenerbahce. 

Echipa probabila (4-2-3-1): Woodman - Roberts, Guehi, Rodon, Naughton - Byers, Grimes - Ayew, Gallagher, Routledge - Brewster;

Antrenor: Steve Cooper;

Accidentat: Mike van der Hoorn;

Hull City - Swansea: Rezultatele directe (H2H)

03.08.2019 Swansea - Hull City 2-1

27.04.2019 Swansea - Hull City 2-2

22.12.2018 Hull City - Swansea 3-2

Hull City - Swansea: Cote la pariuri si pronostic

Conform casei de pariuri Unibet, Hull City are cota 3.30 pentru victorie, Swansea are 2.20, in timp ce egalul este cotat la 3.55. Ambele echipe traverseaza niste perioade dificile si din acest motiv ma astept la un meci inchis, cu putine goluri, care sa se termine la egalitate.

 

Bonus300 RON
Pariaza
3.55
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
292 / 58 / 280
Calcul:
+2 281 RON
ROI:
+3.6 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri: 630
292 / 58 / 280
Calcul
ROI: +3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Egalitate