Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Hull City - Aston Villa. Pontul lui Nica

05.08.2018
261
0

Tipsterul LegalBet Nica a analizat această partidă din liga a doua engleză, nu crede că se va marca vreun gol în prima parte a meciului și ne propune un pariu cu o cotă de 2.05.

Hull City și Aston Villa se vor întâlni luni, 6 august, de la ora 21.45, în prima etapă din Championship, a doua ligă engleză la fotbal.


Vom avea o echipă gazdă care a încheiat stagiunea trecută pe locul al 18-lea (din 24 de echipe) și una oaspete care a ratat promovarea pe ultima sută de metri, după ce a încheiat pe poziția a 4-a și a pierdut accederea în Premier League la baraj.


Hull, dacă este realistă, nu-și poate propune în acest sezon decât menținerea în această divizie. Nici rezultatele înregistrate în amicalele jucate în vara acestui an nu-i pot da prea mari speranțe: 2-1 cu Maritimo, 1-4 cu Braga, 0-1 cu Rochdale, 2-2 cu Newcastle, 1-1 cu Barnsley.


Aston Villa, evident, o formație cu un lot superior valoric și cu aspirații la Premier League, acolo de unde a retrogradat în urmă cu doi ani, va dori să debuteze cu o voctorie în noul campionat. Însă pe terenul lui Hull nu i-a fost deloc bine în ultimii ani. Din anul 2010 Aston Villa nu a reușit să se impună pe KCOM Stadium, locul unde se va disputa partida de luni. De atunci, s-au jucat 5 meciuri între cele două formații și de fiecare dată s-a impus Hull sau a fost egal.


Mazuch și Veir nu vor putea juca sigur de la gazde. Alți 4 fotbaliști sunt incerți. Dar și Villa are jucătorii ei cu probleme medicale, în număr de 5. Toți au șanse să fie recuperați, însă rămâne de văzut câți vor fi pe teren.


Se anunță un meci echilibrat, al cărui rezultat este greu de anticipat. Am să mizez astfel că nu se va marca până în minutul 28, acest pariu având o cotă foarte bună, de 2.05.


 

Bonus500 RON
Pariaza
2.05
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

Pariuri:
0 / 0 / 0
Profit:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Profit:
-1 571 RON
ROI:
-4.4 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

Pariuri: 0
0 / 0 / 0
Profit:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Profit
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept