Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Huesca - Real Sociedad: Ponturi pariuri La Liga

0

Expetul Legalbet, IulianGGMU, vine cu o recomandare din La Liga, din meciul dintre Huesca si Real Sociedad, la o cota de 1.50

Prologul rundei cu numarul 5 din La Liga are loc la Huesca, echipa locala joaca pe “EL Alcoraz”, acolo unde urmeaza ca de la 22:00 sa o intalneasca pe Real Sociedad.


O echipa mica asa cum este Huesca are ca principal obiectiv sa ramana pe prima scena a fotbalului spaniol si se pare ca o face din ce in ce mai greu. Daca in chiar prima etapa a avut parte si de primul si singurul succes de pana acum, 2-1, cu Eibar, au urmat alte trei meciuri slabe, in care rezultatele slabe n-au intarziat sa apara. Aflandu-se pe locul 16, cu 4 puncte, Huesca a avut mari probleme in fata Barcelonei, echipa de la care a luat opt goluri si sutomat a devenit echipa cu cea mai slaba aparare de pana acum, in medie trei in fiecare meci jucat. O presiune in plus este si statutul de gazda, in singura partida avuta pe “El Alcoraz” a pierdut in duelul nou-promovatelor, Rayo Vallecano castigand atunci cu 1-0.

Echipa probabila: Werner – Miramon; Pulido; Semedo; Luisinho – Musto; Aguilera – Gallar; Mejero; Gomez – Hernandez


Real Sociedad este recunoscuta pentru inceputurile grele de campionat, la fel s-a intamplat si in sezonul trecut, iar acum nu se da inapoi. Are acelasi parcurs cu al adversarei, dar datorita golaverajului se afla pe locul 13, cu 4 puncte, avand un gol ai mult primit decat numarul celor inscrise. In etapa trecuta din nou n-am putut sa vedem o victorie a bascilor, cu toate ca Elustondo a inscris in minutul 12 ducandu-si echipa in avantaj pana in minutul 63, cand in decurs de trei minute campioana Barcelona a punctat de doua ori si a stabilit scorul final, 1-2.

Echipa probabila: Moya – Zaldua; Elustondo; Moreno; Hernandez – Illarramendi; Zubejdia; Zurutuza – Pardo – Oyarzabal; Jose


Toate punctele obtinute de basci pana in acest moment au venit dupa jocuri pe care le-au disputat in deplasare, acolo parca se simt in largul lor. Cred ca Huesca nu este genul de echipa care sa incurce adversarele printr-un joc incomod, din acest motiv astept ca viteza pe care Real Sociedad o are pe flancuri sa-si aduca adversarul in dificultate si astfel, sa vedem o prima deschidere de scor din partea oaspetilor, suficienta pentru a aduce toate punctele pe “Anoeta”.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
95 / 0 / 61
Profit:
-913 RON
ROI:
-5.9 %
Pariuri:
1011 / 7 / 629
Profit:
-4 495 RON
ROI:
-2.7 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 156
95 / 0 / 61
Profit:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1648
1011 / 7 / 629
Profit
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
X2 pauza / X2 final
Comentarii
Niciun comentariu momentan