Huesca — Elche: ponturi pariuri La Liga

Expertul Legalbet - Cristian Mihală - vă oferă predicția sa pentru partida Huesca - Elche din etapa a 30- a din La Liga.

Huesca și Elche se întâlnesc, vineri, de la 22:00, într-un meci vital în lupta pentru evitarea retrogradării din prima ligă a Spaniei. Huesca are șansa să părăsească locurile retrogradabile, în timp ce pentru Elche - prima deasupra liniei - o victorie ar reprezenta un veritabil balon de oxigen în acest final de sezon.

Huesca: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Huesca vine după o victorie uriașă obținută pe terenul lui Levante, scor 2-0, care se poate dovedi vitală pentru salvarea de la retrogradarea în Segunda Division. Trupa lui Pacheta a ajuns la 24 de puncte strânse în 29 de etape și acum ocupă locul 18, primul retrogradabil.

Succesul cu Levante a fost primul după o serie de patri meciuri fără victorie (două remize și două înfrângeri), iar trei puncte obținute vineri seară ar fi sinonime cu ieșirea din zona retrogradării pentru prima dată după mai bine de cinci luni.

Îngrijorarea pentru gazde vine însă în ceea ce privește recordul de pe teren propriu. Cu doar 12 puncte acumulate în 14 meciuri, Huesca e pe penultimul loc într-un clasament al jocurilor de pe teren propriu.

  • Huesca, echipa probabilă: An. Fernandes - P. Lopez, Vavro, Pulido, Insua, J. Galan - Ferreiro, Mosquera, Seoane - R. Mir, Sandro;
  • Absenți gazde:  Maffeo, Siovas

Elche: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cu o singură victorie în ultimele cinci partide, Elche e pe locul 17 în LaLiga și riscă să ajungă pe loc retrograbil. 

Elche are o serie de 13 meciuri fără victorie în deplasare, în campionat (4 remize, 9 înfrângeri). Ultimul succes datează din finalul lui octombrie 2020, când se impunea pe terenul lui Alaves, scor 2-0.

Elche a deschis scorul în trei din ultimele cinci meciuri jucate în LaLiga, însă a obținut o singură victorie din aceste situații.

Speranțele oaspeților se leagă de numele lui Pere Milla, care a marcat în ultimele două meciuri, partide încheiate cu remize (1-1), cu Betis și Getafe. Milla are doar trei goluri în acest sezon, însă de fiecare dată când a marcat, Elche nu a pierdut.

  • Elche, echipa probabilă: E. Badia - Palacios, G. Verdu, Calvo, Mojica - Morente, R. Guti, Marcone, Fidel - P. Milla, Boye;
  • Absenți oaspeți: -

Huesca - Elche: Cote la pariuri și pronostic

Huesca și Elche sunt două echipe care au nevoie disperată de puncte, iar casele de pariuri se așteaptă la o confruntare echilibrată. În ciuda recordului slab de pe teren propriu, Huesca e văzută drept favorită, cu o cotă de 2,10 la victorie. Egalul are o cotă de 3,25, în timp ce o victorie a oaspeților are o cotă de 4,00.

Pe măsură ce ne apropiem de finalul sezonului, echipele aflate în subsolul clasamentului joacă din ce în ce mai defensiv, conștiente că orice punct câștigat poate fi sinonim cu salvarea de la retrogradare. Huesca și Elche sunt gata să ducă lupta pentru menținerea în LaLiga până în ultima etapă și cu siguranță nu își vor asuma foarte multe riscuri, în condițiile în care înfrângerea s-ar putea dovedi extrem de costisitoare. 

Ultimele două meciuri jucate de Huesca în campionat s-au încheiat cu sub 2,5 goluri înscrise, iar în cazul lui Elche acest lucru s-a întâmplat în ultimele trei cocnfruntări. Mă aștept ca și meciul direct să aducă puține goluri și pronosticul meu este de sub 2,5 goluri.

Predicție: Sub 2,5 goluri în meci, la o cotă de 1,60 la Unibet.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 0 / 12
Calcul:
-367 RON
ROI:
-15.3 %
Pariuri:
71 / 1 / 51
Calcul:
-309 RON
ROI:
-2.5 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 24
12 / 0 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 123
71 / 1 / 51
Calcul
ROI: -2.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2,5 goluri în meci