Alege turneul
Houston Rockets vs Golden State Warriors
Incheiat

Houston Rockets vs Golden State Warriors: ponturi NBA 05.04.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Houston Rockets - Golden State Warriors, din NBA.

Joi noaptea, de la ora 03:00, in “Toyota Center”, avem meciul Houston Rockets - Golden State Warriors, din NBA.

Houston Rockets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Houston Rockets au pierdut ultimele doua meciuri (cu adversari foarte dificili), iar asta inseamna ca speranta pentru ultimul loc de play-in in Vest e aproape pierduta. Contra celor de la Minnesota Timberwolves, in deplasare, Rockets au cedat cu 106-113. Green a inregistrat 26 de puncte, 6 pase si 5 recuperari, VanVleet a pus 22 de puncte, 5 pase si 5 recuperari, pentru ca Smith sa ajute cu 18 puncte, 8 recuperari si 3 pase. 

GSW - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Golden State Warriors s-a motivat suplimentar pe acest final de sezon regulat, iar asta a dus la mai multa liniste in ceea ce priveste locul de play-in. In plus, Golden State inca mai are sanse realiste de a prinde un loc de play-off. In victoria cu Dallas Mavericks, scor 104-100, Wiggins a pus 23 de puncte, 4 recuperari si 2 pase, Paul a contribuit cu 14 puncte, 5 pase si o recuperare, in timp ce Curry a incheiat seara cu 13 puncte, 7 pase si 7 recuperari. Sase jucatori au fost in double-digits, iar cinci au reusit cel putin doua cosuri de 3p. 

Houston Rockets - GSW: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Un duel care ar fi fost mult mai interesant daca Houston nu pierdea aceste doua meciuri la rand. Cu un succes aici, Golden State risipeste orice emotie in ceea ce priveste locul de play-in. Chiar si asa, Houston nu a renuntat la lupta si va da totul pe teren in acest duel. Precedentul meci direct s-a terminat cu victoria celor de la Warriors, scor 121-116. Pentru ca gazdele sa aiba o sansa, e nevoie ca Jalen Green sa fie prezent si-n disputele importante, nu doar sa puna 30+ puncte in partidele cu formatii care nu mai au nicio tragere de inima pe acest final de sezon regulat. 

Ponturi
Houston Rockets + 7,5 HA
Cf
Cote
1.55
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Houston Rockets + 7,5 HA
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token