Houston Rockets – Orlando Magic: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Houston Rockets - Orlando Magic, din NBA.

Vineri noaptea, de la ora 03:00, in “Toyota Center”, avem meciul Houston Rockets - Orlando Magic, din NBA.

Houston Rockets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Houston Rockets au inceput sezonul cu patru infrangeri in primele sase partide, iar ultima disputa a reprezentat un esec, 107-114 la Indiana Pacers. Wall a dat 28 de puncte, 6 recuperari si 3 pase, fiind foarte activ, in timp ce Harden a pus doar 15 puncte, 12 pase si 4 recuperari. James a afisat un joc pasiv, de unde si doar cele patru libere incercate. House si Wood n-au jucat impotriva celor de la Pacers. Doar ultimul are sanse sa fie pe parchet in confruntarea cu Magic.

Orlando Magic - forma de moment, ultimele rezutlate, statistici

Orlando Magic a castigat contra celor de la Cleveland Cavaliers, 105-94, dar l-au pierdut pe Fultz, indisponibil pentru tot restul sezonului dupa o accidentare grava la genunchi. Si tocmai cand fostul no.1 pick parea sa-si arate in sfarsit potentialul. Cu Cavs, Ross a dat 20 de puncte, 2 pase si 2 recuperari, in timp ce Vucevic a incheiat seara cu 16 puncte, 7 recuperari si 6 pase. Ce-i drept, Nikola a avut si un match-up complicat, cu Drummond. Orlando e pe locul 3 in Est, cu sase victorii si doua infrangeri.

Houston Rockets - Orlando Magic: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Wall este la un nivel inalt, mult mai devreme decat am fi anticipat. Profitand de apatia lui Harden, John are capacitatea si dorinta sa faca partide mari. Orlando e un adversar bun, dar pierderea lui Fultz va conta enorm pentru ofensiva. In plus, Wall va fi fata in fata cu un rookie, Cole Anthony. Paine de mancat pentru fosta vedeta a celor de la Wizards.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 33
Calcul:
-1 195 RON
ROI:
-18.7 %
Pariuri:
799 / 31 / 606
Calcul:
-1 970 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
31 / 0 / 33
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
799 / 31 / 606
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Wall peste 33,5 puncte+pase+recuperari