Houston Rockets – Oklahoma City Thunder: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Houston Rockets - Oklahoma City Thunder, din NBA.

Miercuri noaptea, de la ora 03:00, in “Toyota Center”, avem meciul Houston Rockets - Oklahoma City Thunder, din NBA.

Houston Rockets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Houston Rockets l-au dat pe Westbrook si l-au luat pe Wall, dar tradeurile s-ar putea sa nu se fi terminat. Harden e pe picior de plecare, insa nu prea sunt echipe dispuse sa-l ia. Asta pentru ca, evident, trebuie sa dea ceva consistent la schimb. In plus, James a aratat ca singura bara pe care a vazut-o in aceasta pauza a fost cea din cluburile de streaptease, nu din sala de forta. El s-a intors avand multe kg in plus. La Rockets avem un nou antrenor, dar si un tanar foarte promitator, Chris Wood. Pivotul de 25 de ani a dat 27 de puncte, 10 recuperari, in 23 de minute, in ultimul meci de pregatire, 128-106 cu San Antonio Spurs.

Oklahoma City Thunder - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

OKC a prins play-off-ul in stagiunea precedenta si a facut o figura frumoasa, insa continua pe acelasi drum propus, al reconstruirii. Astfel, au dat multi dintre jucatorii importanti din sezonul trecut, precum CP3, Gallinari, Schroder sau Adams. S-au trezit si cu baschetbalisti experimentati in curte, dar trecuti de apogeul carierei - Horford, Ariza si Hill. Totusi, ei il pot ajuta sa creasca pe Gilgeous-Alexander, care e, momentan, “imaginea” acestei francize. In pregatire, OKC a castigat cu Spurs, dar a pierdut ambele dispute cu Bulls.

Houston Rockets - OKC: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Situatia lui Harden ar putea sa atarne greu in sanul echipei, dar Wood pare sa nu tina cont de ea. El a venit la Houston sa demonstreze si deocamdata pare sa fie pe drumul cel bun. Il vad sa fie cel mai bun jucator de pe parchet impotriva unei formatii care nu are obiectiv de performanta in acest sezon.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 34
Calcul:
-1 090 RON
ROI:
-17.0 %
Pariuri:
796 / 31 / 605
Calcul:
-2 065 RON
ROI:
-1.4 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 67
30 / 0 / 34
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1436
796 / 31 / 605
Calcul
ROI: -1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Wood peste 28,5 puncte+pase+recuperari