Houston Rockets – Oklahoma City Thunder: pont turul 1 al play-off-ului NBA

Expertul Legalbet, Erik, vă recomandă un meci din NBA, la o cotă de 1,60.

Meciul Houston Rockets - Oklahoma City Thunder este programat în dimineața zilei de joi, 27 august, de la ora 01:30, în HP Field House din Orlando, în primul tur al play-off-ului Conferinței de Vest. Scorul este egal, 2-2.

Rockets: forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Fiecare meci este pe muchie de cuțit și calificarea în turul secund al play-off-ului NBA este departe de a fi decisă. Houston a început mai bine seria și a ajuns să conducă cu 2-0 după două victorii la peste 10 puncte diferență (123-108 și 111-98), venite însă pe final, cu puțină magie din partea lui James Harden și mai multă știință din partea antrenorului Mike D’Antoni. 

Dar “rachetele” s-au relaxat prematur și o echipă precum Oklahoma a simțit că este loc de mai mult în acest play-off. Al treilea meci a intrat în Over-Time, acolo unde Houston a ratat câteva atacuri, suficiente pentru ca Thunder să câștige cu 119-107, iar al patrulea meci a fost cu un nou final de infarct, numai că ultimul atac al lui Houston nu a mai adus egalarea, iar Oklahoma a învins cu 117-114. 

Thunder: forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Oklahoma a câștigat deja lupta managerială în fața lui Houston în acest an. L-a cedat înainte de începerea sezonului pe Russell Westbrook contra lui Chris Paul și câteva avantaje în viitoarele drafturi. Urmarea? În meciurile directe din play-off, Westbrook nu joacă pentru Houston, fiind accidentat, iar Paul evoluează fantastic uneori, în cele patru meciuri adunând medii de 21,2 puncte, 7 recuperări și 4,8 pase decisive, cifre destul de bune. 

Antrenorul Billy Donovan a declarat că echipa sa a revenit de la 0-2 doar datorită disciplinei și a răbdării. În cele două victorii ale Oklahomei, “rachetele” au condus până în pauză, dar au pierdut avantajul pentru că “fulgerele” au fost mai concentrate. În plus, neamțul Dennis Schroder a venit de fiecare dată de pe bancă și a ajuns să fie decisiv, în jocul 4 reușind să înscrie 30 de puncte din postura de rezervă! 

Houston – Oklahoma: Cote la pariuri şi pronostic

Este 2-2 și este mai strâns decât s-ar fi așteptat orice specialist. Diferența o poate face ori antrenorul (așa cum s-a întâmplat în meciul 2, când Rockets a câștigat deși a jucat fără pivot), ori un jucător (precum Danilo Gallinari în meciul 3, cu 29 de puncte). Totuși, Houston îl are pe James Harden, care a demonstrat de multe ori că joacă bine sub presiune, astfel că alegem să mergem pe victoria lui Houston Rockets, chiar și în prelungiri, pe o cotă de 1,60 oferită de Betano.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
30 / 1 / 40
Calcul:
-1 025 RON
ROI:
+1.0 %
Erik

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

De la inceput
Pariuri: 71
30 / 1 / 40
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Houston (inclusiv prelungiri)
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide