Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Houston Rockets - New York Knicks. Pronosticuri NBA

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Houston Rockets si New York Knicks, din NBA, la o cota de 1.80.

Houston Rockets - New York Knicks. Pronosticuri NBA

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci 


Vineri noaptea, 6 aprilie 2019, de la ora 03:00, in "Toyota Center", avem partida dintre Houston Rockets si New York Knicks. Nici n-ar trebui sa se puna problema invingatoarei, asa ca noi ne vom concentra pe performante individuale. Si, culmea, mergem pe un jucator de la oaspeti.

Houston - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rockets au patru victorii la rand si se afla pe locul 3 in Conferinta de Vest, cu un bilant de 51W - 28L. In ultima partida, au invins, in deplasare, pe Los Angeles Clippers, 135-103. Harden a avur 31 de puncte, 7 pase si 7 recuperari, CP3 a pus 29 de puncte, 7 pase si 4 recuperari, iar Capela a contribuit cu 24 de puncte, 15 recuperari si o pasa. PJ Tucker a inregistrat un nou meci fara punct inscris, in 27 de minute, dar aportul sau in defensiva este esential. Pe teren propriu, Houston are 10 victorii in ultimele 11 partide.

New York - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Knicks vin dupa o infrangere, deloc surprinzator, 100-114 la Orlando Magic. Cu un bilant de 15W -  63L, Knicks si-au "asigurat" ultima pozitie in Conferinta de Est. Cu Magic, Hezonja a pus 29 de puncte, 9 recuperari si 5 pase, in timp ce Knox a avut 21 de puncte, 4 recuperari si o pasa. Robinson a prins aproape 34 de minute, cu 12 puncte si 9 recuperari. Ma astept ca minutele sale sa fie constant peste 30 in ultimele partide, iar cifrele sale sa creasca.

Houston Rockets - New York Knicks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Gazdele se afla in lupta cu Portland si Utah pentru o pozitie mai buna in clasament, deci Harden si restul vor juca atata timp cat va fi nevoie de ei. Totusi, contra ultimei clasate din Est, nu cred ca se pune problema invingatoarei. Asa ca minutele pentru ei nu vor fi extinse. Cum nu stim cine si cat va juca la Rockets, ne uitam la Knicks. Aici, stim sigur ca Robinson va bifa minute destule. Pare ciudat sa mergem pe un pivot cu 7,1 puncte si 6.2 recuperari, dar Mitch are si 2.5 "capace", Si deja a devenit un jucator de perspectiva, interesant pentru alte formatii. Rockets, desi cu 2 pivoti valizi si interesanti, Capela si Faried, se apara "light" in zona centrala. Este loc pentru Robinson sa puna niste cifre interesante.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.80
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
-32 RON
ROI:
-16.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 384
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 3
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 384
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Robinson peste 22,5 puncte+recuperari