Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Houston Rockets - GSW. Ponturi NBA

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Houston Rockets si Golden State Warriors, din NBA, la o cota de 2.25.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Sambata dimineata, 11 aprilie 2019, de la ora 04:00, in "Toyota Center", avem meciul 6 din disputa Houston Rockets - Golden State Warriors. Oaspetii vor juca fara Durant.

Houston - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rockets au mai echilibrat raportul aruncarilor de 2p cu cel al incercarilor de la distanta in meciul 5, dar asta a insemnat mai putina productivitate pe faza ofensiva, intr-o infrangere cu 99-104. In plus, Houston a avut doar 79 de aruncari in total, din cauza celor 15 turnoveruri, dar si a celor doar 8 recuperari ofensive. Harden a incheiat partida cu 31 de puncte, 8 pase si 4 recuperari, in timp ce Gordon a avut 19 puncte, 2 recuperari si o pasa. PJ Tucker a contribuit cu 13 puncte si 10 recuperari, iar CP3 a bifat 11 puncte, 6 pase si 6 recuperari.

Warriors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

GSW poate ca au castigat meciul 5, dar l-au pierdut pe cel mai important om din acest play-off, Durant. KD va rata atat meciul 6, cat si o eventuala partida decisiva. Pana sa iasa de pe parchet, el pusese 22 de puncte, 5 recuperari si 4 pase. Curry a avut 25 de puncte, 6 recuperari si 5 pase, iar Green a bifat 8 puncte, 12 recuperari si 11 pase. Veteranul Iguodala a contribuit si el cu 11 puncte, 5 pase si 4 recuperari. Jerebko s-ar putea sa aiba un rol mai important in urmatorul meci.

Houston Rockets - Golden State Warriors: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Fiecare echipa si-a castigat partidele de acasa in aceasta serie. Si cu Warriors fara Durant, este de asteptat ca Rockets sa duca duelul intr-un meci 7. In mod normal, ar fi de pariat pe Curry si Green in absenta lui KD, dar casele de pariuri inca mai seteaza anumite linii. Asa ca vom miza pe un jucator al gazdelor. Si cine ar fi mai potrivit intr-o intalnire ce poate sa fie eliminatorie? Harden, evident. Are un singur "double-double" in cele 5 partide de pana acum, dar fara sa fie aparat de Durant, cred ca James va face multe pentru formatia sa si va duce aceasta disputa fantastica din nou in Oakland. 

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.25
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
30 / 0 / 27
Calcul:
-219 RON
ROI:
-3.8 %
Pariuri:
462 / 14 / 354
Calcul:
-728 RON
ROI:
-0.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
30 / 0 / 27
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 833
462 / 14 / 354
Calcul
ROI: -0.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Harden "double-double"