Houston Rockets – Oklahoma City Thunder: pont turul 1 al play-off-ului NBA

Expertul Legalbet, Erik, vă recomandă un meci din NBA, la o cotă de 1,75.

Meciul Houston Rockets - Oklahoma City Thunder este programat în dimineața zilei de marți, 1 septembrie, de la ora 04:00, în Walt Disney Resort din Orlando, în primul tur al play-off-ului Conferinței de Vest. Scorul este 3-2 pentru Houston.

Rockets: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Houston a primit un nesperat boost de forță și valoare prin recuperarea unuia dintre cei mai buni jucători, Russell Westbrook. Acesta a jucat primul meci în “bula” din Orlando la fix o lună distanță de la reluarea meciurilor în NBA, contra echipei de la care a venit. Prestația lui nu a fost una senzațională, 7 puncte, 6 recuperări, 7 pase decisive, dar nimeni probabil nu se aștepta la asta după accidentarea de lungă durată peste care a fost nevoit să treacă.

“Rachetele” au preluat conducerea cu 3-2 după o victorie în care nu atacul a fost atuul principal al antrenorului Mike D'Antoni, ci apărarea. Houston a reușit să își țină adversara la doar 80 de puncte marcate, un lucru mai rar întâlnit în fazele superioare ale NBA-ului. Prin urmare, și James Harden a trebuit să treacă la munca de jos și să o lase mai moale cu aruncările de 3 puncte, el totalizând “doar” 31 de puncte.

Rezultatele de până acum:

  • Meciul 1: Houston - Oklahoma 123-108
  • Meciul 2: Houston - Oklahoma 111-98
  • Meciul 3: Houston - Oklahoma 104-104 / 107-119 O.T.
  • Meciul 4: Houston - Oklahoma 114-117
  • Meciul 5: Houston - Oklahoma 114-80

Thunder: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Oklahoma a avut aproape tot sezonul probleme în a înscrie multe puncte, dar ca să marcheze doar 80 de puncte nu i s-a întâmplat niciodată în acest an, doar în februarie, la un meci cu Milwaukee înscriind 86. Tinerii ei jucători au avut mari probleme în a se concentra la ultimul meci cu Houston, Lugentz Dort și Shai Gilgeous-Alexander înregistrând împreună un raport de 5 din 24 la aruncările de 2 puncte și 0 din 9 la cele de 3 puncte.

Va fi greu ca elevii lui Billy Donovan să repete evoluția slabă din acest meci în care, totuși, Adams și Bazley au făcut double-double, iar neamțul Dennis Schroder a fost coșgheter cu 19 puncte. Se așteaptă mai multe de la Chris Paul, care vine tocmai de la Houston și care cunoaște jocul, iar Chris poate fi deseori inventiv, dovadă că el conduce în clasamentul paselor decisive la OKT.

Houston – Oklahoma: Cote la pariuri şi pronostic

Houston a fost echipa mai bună pe durata celor cinci meciuri disputate până acum. A câștigat de fiecare dată la peste 10 puncte diferență, iar când a fost să piardă, o dată a făcut-o în Over-Time, iar a doua oară la o diferență de doar o posesie. Odată cu revenirea pe parchet a lui Westbrook, șansele ca Oklahoma să ducă seria în meciul decisiv s-au micșorat, o victorie a lui Houston la 5 sau mai multe puncte fiind răsplătită de Betano cu o cotă de 1,75. Este și alegerea noastră pentru acest meci.

 

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
30 / 1 / 40
Calcul:
-1 025 RON
ROI:
-14.4 %
Erik

Jurnalist sportiv din 1995, membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS)

De la inceput
Pariuri: 71
30 / 1 / 40
Calcul
ROI: -14.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Houston cu handicap -4,5 puncte