Houston Dynamo - New York City. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pariu pe goluri pentru duelul din SUA MLS dintre Houston Dynamo si New York City.

Unul dintre primele dueluri ale acestei etape din SUA MLS este acela dintre Houston si New York, asupra caruia eu m-am oprit si am ales un pariu special pe goluri, tinand cont de forma echipelor si de potentialul lor ofensiv. 


Houston Dynamo ocupa ultima pozitie de play-off in Conferinta de Vest cu 15 puncte acumulate si este cea mai spectaculoasa echipa din intreg campionatul in acest debut de sezon cu o medie de nu mai putin de 4 goluri/meci iar din totalul de 10 dispute in 9 am avut peste 2.5 goluri. New York City ocupa locul secund in Conferinta de Est cu 24 de puncte si este, de asemenea, o grupare care ne-a obisnuit cu goluri multe de la startul sezonului avand o medie de 3,4 goluri/meci si cu 10 dueluri din totalul de 12 in care s-a depasit bariera de 2.5 goluri.


Desi ambele echipe arata o forma de moment foarte spectaculoasa, Houston a reusit sa fie mai productiva din punct de vedere al rezultatelor si vine dupa 3 victorii, 1 remiza si 1 infrangere, cu un golaveraj foarte bun de 14/9. De partea sa, New York City a inregistrat 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, cu un golaveraj negativ de 9/10. 


O forma spectaculoasa a aratat Houston si in ultimele dispute de pe teren propriu venind dupa 3 victorii si 2 infrangeri, cu un golaveraj bun de 13/7. In ultimele cinci deplasari New York City a inregistrat 1 singura victorie, 2 remize si 2 infrangeri, cu un golaveraj negativ de 6/12.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.73
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu si Peste 2.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide