Houston Dynamo - Minnesota. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Houston Dynamo si Minnesota, la o cota de 1.50

Houston Dynamo - Minnesota. Pontul lui IulianGGMU

In plin sezon, Major League Soccer a programat o noua etapa la doar cateva zile dupa ce am avut partide spectaculoase. Duminica dimineata, de la ora 04:00, Houston Dynamo pleaca favorita in disputa pe care o are contra celor de la Minnesota United.


In Conferinta de Vest lucrurile sunt extrem de complicate, intre locul 4 si locul 8 este diferenta de patru puncte, ceea ce inseamna ca lupta pentru playoff o sa fie una stransa, in care echipele inca angrenate vor incerca sa ofere cel mai bun fotbal al lor, in special in meciurile de acasa, cunoscuta fiind importanta de a juca pe teren propriu intr-un fotbal precum este cel din Major League. Aici se incadreaza perfect si Houston Dynamo, formatia care se afla imediat sub linia de playoff, cu un singur punct mai putin, insa, este formatia care are si doua meciuri in minus fata de celelalte contracandidate.

Echipa probabila: Joe Willis — Adam Lundkvist, Adolfo Machado, Philippe Senderos, DaMarcus Beasley — Eric Bird, Oscar Boniek Garcia — Alberth Elis, Tomas Martinez, Romell Quioto — Mauro Manotas


A strans pana acum 22 de puncte, dar dupa cum s-a prezentat in ultimele cinci runde as putea spune ca acel 1.36 din dreptul cotelor nu este deloc ceva sigur. Pe de alta parte, sunt cativa jucatori ce au statusul de incerti, cum ar fi Cabezas, DeLaGarza, Malki, Remick, Steeves sau Wemger, acestia fiind inca nerefacuti si o parte dintre ei ar putea ridica nivelul jocului.


De partea cealalta, Minnesota a reusit in urma cu doar cateva zile sa faca cel mai spectaculos meci al rundei, castigand cu 4-3 in fata celor de la Toronto, punand capat seriei de trei infrangeri consecutive. S-a apropiat de playoff, acum sunt patru puncte ea si Vancouver Whitecaps, dar din nou trebuie sa faca un joc excelent pentru a incerca sa castige intr-o deplasare. “Loons” reprezinta echipa cu cel mai slab parcurs in meciurile de pe teren strain, din opt astfel de jocuri, Adrian Heath si baietii pe care el ii antreneaza, au obtinut o singura victorie si alte sapte meciuri au insemnat infrangeri pe linie.

Echipa probabila: Bobby Shuttleworth — Michael Boxall, Brett Kalllman, Tyrone Mears — Miguel Ibarra, Ibson, Collen Warner, Rasmus Schuller, Alexi Gomez — Christian Ramirez, Darwin Quintero


Refuz sa cred sa ma incred in cota pe care Houston Dynamo o are la solist, riscurile mi se par prea mari pentru acel 1.36 pe care Betfair il ofera, astfel, sper sa nu ma insel, dar probabil meciul o sa fie unul spectaculos. In sapte din cele opt deplasari ale celor de la Minnesota s-au inscris cel putin trei goluri, in timp ce Houston este si ea o echipa spectaculoasa atunci cand joaca pe “BBVA Compass Stadium”. In conditiile de fata, un pariu pe goluri ar fi indicat, el acoperind mai multe pronosticuri si dupa cum o arata cifrele, sunt sase mai mari sa iasa.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betfair - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
48 / 2 / 36
Calcul:
-904 RON
ROI:
-10.5 %
Pariuri:
1800 / 34 / 1119
Calcul:
-10 047 RON
ROI:
-3.4 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 87
48 / 2 / 36
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2959
1800 / 34 / 1119
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide