Honduras — Costa Rica: ponturi CONCACAF Nations League

Expertul Legalbet – Marco Birlan – propune un pariu de cota 1.60 pentru partida de CONCACAF Nations League dintre Honduras si Costa Rica.

Honduras: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Honduras a sperat la o finala de Nations League, insa a pierdut dramatic in fata unui adversar mult mai bun. Alb-albastrii au evoluat cu nationala Statelor Unite ale Americii in semifinale, pe data de 4 Iunie. Echipa s-a prezentat mai mult decat onorabil si a fost la un minut distanta de prelungiri.

A venit insa reusita lui Siebatcheu din minutul 89, care a trimis SUA in finala. Honduras nu a reusit sa castige vreo partida in 2021, pierzand intr-un amical cu Grecia (scor 2-1) si remizand cu Belarus in alta partida de pregatire, scor 1-1.

Costa Rica: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

La fel ca Honduras, Costa Rica a fost foarte aproape de marea finala. Echipa a reusit o remiaz alba cu Mexic in semifinale, iar totul s-a decis la penalty-uri. Lucrurile pareau sa inceapa bine pentru costa-ricani, dupa ce Antuna rata prima lovitura de departajare.

Duarte insa a comis-o, iar Cruz (al 6-lea executant) a ratat penalty-ul decisiv, dupa golul lui Gallardo. Acum Costa Rica trebuie sa se multumeasca doar cu finala mica si cu o posibila medalie de bronz.

Honduras vs Costa Rica: Cote la pariuri şi pronostic

In ultimele 9 intalniri directe (fie ele oficiale sau amicale) s-au inscris maxim 2 goluri. Pentru un astfel de pronostic voi merge la noapte, deoarece vorbim de o finala. Chiar daca nu este trofeul pus in joc, cele doua nationale isi doresc bronzul si cred ca vor aborda partida cu precautie.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 15
Calcul:
-666 RON
ROI:
-23.8 %
Pariuri:
687 / 8 / 488
Calcul:
-5 651 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 28
13 / 0 / 15
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1187
687 / 8 / 488
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2.5 goluri