Holstein Kiel - VfL Wolfsburg. Pontul lui Nica

Tipsterul Nica se așteaptă la goluri multe de la această confruntare pentru un loc în Bundesliga și ne propune un pariu cu o cotă de 1,75.

Holstein Kiel și VfL Wolfsburg se vor întâlni luni, 21 mai, de la ora 21.30, în manșa a doua a barajului pentru un loc în Bundesliga, pe ”Holstein-Stadion” (capacitate 13.400 de locuri). În tur, Wolfsburg s-a impus cu scorul de 3-1.


 Holstein Kiel s-a clasat la finele sezonului pe locul al treilea în liga a doua, motiv pentru care a ajuns să dispute această dublă confruntare de baraj cu Wolfsburg. 


Dacă în urmă cu câțiva ani se zbătea în liga a treia, Kiel a avut un parcurs excelent în a doua ligă, unde s-a remarcat printr-un atac de temut, care a reușit să înscrie cele mai multe goluri din campionat, în număr de 71 (lidera Dusseldorf a avut doar 57). Pe teren propriu, Kiel a pierdut doar 2 partide în tot campionatul.


În 10 din ultimele 13 meciuri jucate acasă de Kiel s-au marcat cel puțin 3 goluri.


VfL Wolfsburg a terminat pe locul al 16-lea în Bundesliga și a ajuns să-și dispute permanența în prima ligă cu Kiel. ”Alb-verzii” au avut al 3-lea cel mai slab sezon din istoria lor, acumulând doar 33 de puncte. Acest lucru s-a întâmplat la numai 4 ani după ce Wolfsburg a fost vicecampioana Germaniei, clasându-se pe locul doi.


De vină pentru sezonul slab făcut de Wolfsburg ar putea fi și numeroasele accidentări cu care s-a confruntat. De altfel și înaintea returului de la Kiel, WfL are în lot un jucător indisponibil (Tisserand) și alți 8 fotbaliști mai mult sau mai puțin importanți care sunt incerți.


Pe lângă acel 3-1 din tur, între cele două s-a mai jucat un amical în anul 2009, a fost a tunci 2-1 pentru Wolfsburg.


În meciul tur dintre VfL Wolfsburg și Kiel, gazdele de atunci au avut mai multe șuturi pe poartă, dar oaspeții au avut mai mult posesie mingii (52%). În ciuda victoriei din tur, Wolfsburg nu se poate considera deja câștigătoare pentru că va avea în față o linie de atac de temut, mai ales pe teren propriu. 


Cred că, la fel ca în prima manșă, vom vedea cel puțin 3 goluri, deoarece Holstein Kiel va ataca furibund dar va fi nevoită să lase spații în defensivă.


 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
205 / 3 / 150
Calcul:
-1 571 RON
ROI:
-4.4 %
Nica

Lucreaza in presa sportiva din anul 2004 si urmareste indeaproape campionatele tari ale lumii inca din anii '90.

De la inceput
Pariuri: 358
205 / 3 / 150
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Peste 2,5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide