Holstein Kiel v Wolfsburg. Pontul lui Gavan

Tipsterul Legalbet Gavan ne propune un pariu cu o cota de 1,60 la meciul de baraj dintre Holstein Kiel si Wolfsburg.

Holstein Kiel si Wolfsburg se intalnesc intr-un meci de baraj pentru ramanerea/promovarea in Bundesliga. Oaspetii pornesc ca favoriti in acest duel dupa ce in partida din tur s-a impus cu 3-1 pe teren propriu. Este clar ca e echipa mai buna, cu experienta mai mare in Bundesliga, in timp ce pentru Holstein Kiel ar fi o mare performanta daca ar promova. Cele doua nu s-au mai intalnit in ultimii ani deoarece gazdele au jucat doar prin ligile inferioare. Au mai avut o disputa amicala in 2009 castigata de Wolfsburg cu 2-1.


Amandoua sunt echipe la ale caror meciuri se marcheaza in general multe goluri. Cei de la Wolfsburg au incheiat sezonul in Bundesliga cu un succes cu 4-1 acasa cu Koln. Ei au avut probleme in deplasare unde au pierdut categoric in ultimele doua partide: 4-1 la Leipzig si 3-0 la Borussia Monchengladbach. De cealalta parte Holstein Kiel a pierdut doar un meci in ultimele zece etape din liga a doua germana. In ultimul meci de acasa a invns-o clar cu 6-2 pe Eintracht Braunschweig. A mai avut si alte meciuri cu multe goluri incheiate cu scoruri precum 3-1, 4-1, 5-1 sau 3-2. In ultimele cinci meciuri de fiecare data au marcat ambele echipe.


Tinand cont de scorul din meciul tur este clar ca echipa gazda va juca deschis si va risca inca de la inceput pentru a incerca sa obtina victoria, iar acest lucru ar putea duce la o partida cu multe goluri de ambele parti.  

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
136 / 7 / 96
Calcul:
-1 251 RON
ROI:
+1.0 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

De la inceput
Pariuri: 239
136 / 7 / 96
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide