HJK Helsinki - BATE Borisov. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pentru primele 20 de minute ale duelului din Champions League dintre HJK Helsinki si BATE Borisov.

Duel strans intre doua echipe echilibrate si de o valoare apropiata, lucru ce a iesit in evidenta si in meciul tur in care am asistat la o remiza alba in meciul din Belarus, scor 0-0. Tot ca un fapt divers si poate ce a contribuit la pastrarea acestui echilibru, este acela ca ambele grupari sunt in plin sezon competitional si vin dupa multe meciuri oficiale disputate in ultimele luni.


Sunt de parere ca si de aceasta data ele vor aborda meciul retur din Finlanda cu prudenta si nu se vor deschide foarte mult, in conditiile in care un gol se poate dovedi decisiv, motiv pentru care vreau sa va propun ca nu vom avea un gol marcat in primele 20 de minute, la o cota de 1,44 propusa de casa de pariuri Betano.


Balanta a fost usor inclinata pentru echipa gazda in meciul tur din Belarus, BATE avand o posesie mai buna de 56%, precum si mai multe suturi pe spatiul portii, 3 la numar fata de 1 singur pentru HJK.


BATE va fi echipa ceva mai odihnita in acest duel deoarece nu a mai disputat niciun meci de la duelul cu HJK, in timp ce finlandezii au evoluat in campionat si s-au impus pe 28 iulie in deplasarea de la Honka cu scorul de 1-2, insa chiar si asa, in echipa de start au aparut doar 3 jucatori care au fost prezenti pe teren si in duelul din Champions League.


Am incredere ca ambele defensive vor fi la datorie si nu vor permite inscrierea vreunui gol in debut de meci (defensivele fiind printre punctele forte ale amandurora in competitiile domestice), astfel ca in primele 20 de minute tabela de scor nu se va modifica.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Urmatorul gol inainte de min. 20:00 (Gol 1) - Nu
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide