Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Hiroshima - Kashima: Ponturi fotbal Champions League Asia

Cele mai multe jocuri disputate de Hiroshima pe terenul propriu au adus goluri dintr-o singura parte

Marti, 25 iunie, de la ora 13:00, la Hiroshima, pe “Edion Stadium”, se va disputa meciul dintre echipa locala si Kashima, din returul optimilor Champions League Asia. Se pleaca de la scorul de 1-0 pentru Kashima.

Hiroshima: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

J-League este campionatul unde Hiroshima este angrenata si unde nu a evoluat la sfarsitul saptamanii trecute. A fost o intelegere ca meciul pe care il are sa fie amanat, avand in vedere disputarea optimilor Champions League Asia. Este o liga unde ataca podiumul, dar se afla abia pe locul 8, cu cinci puncte distanta de podium. Echipa este pusa intr-o situatie delicata, pentru ca are nevoie sa revina dupa esecul suferit saptamana trecuta. Jocul pleaca de la scorul de 0-1, ceea ce pune o presiune suplimentara, cu atat mai mult cand nu trece prin cele mai bune moment in astfel de jocuri. In ultimele cinci partide jucate acasa, are trei infrangeri si doua victorii, in toate meciurile a inscris o singura echipa.

  • Echipa probabila: Nakabayashi – Nogami, Yoshino, Sasaki – Shimizu, Kawabe, Patric, Kashiwa – Morishima, Viera, Watari

Kashima: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Continuitatea din jocul celor de la Kashima a adus victoria in partida din tur. Serginho a inscris unicul gol al acelui meci, in care a permis adversarei sa ajunga o singura data la poarta. Acela a fost al cincilea joc din ultimele sase, in care reuseste sa inscrie cel putin un gol. Este un aspect important asta, pentru ca daca tot ea deschide scorul, o sa fie greu sa mai piarda calificarea. Totusi, nu trebuie omis si statutul pe care il are, cel de echipa oaspete. Este o postura in care nu s-a simtit confortabil, in ultimele sase asemenea dueluri are o singura victorie, iar in cinci dintre ele a luat cel putin un gol.

  • Echipa probabila: Kwon – Nagaki, Jung, Inukai, Anzai, Endo, Misao, Silva, Shirasaki – Serginho, Doi

Hiroshima - Kashima: Cote la pariuri si predictii pariuri

Cand se joaca la Hiroshima este greu sa pui accentul pe spectacol, pentru ca in noua din ultimele zece asemenea jocuri am avut mereu o singura marcatoare. Desi este un meci direct eliminatoriu, ambele trebuie sa joace pragmatic, iar cel mai probabil, majoritatea atacurilor purtate de Hiroshima vor avea la baza centrari, acesta este stilul adoptat si in tur. Drept urmare, daca se vor inscrie goluri, acestea sa vina pe final de meci, astfel, sa fie in numar de cel mult doua.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
35 / 1 / 25
Calcul:
-596 RON
ROI:
-9.8 %
Pariuri:
1542 / 29 / 947
Calcul:
-6 998 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 61
35 / 1 / 25
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2522
1542 / 29 / 947
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2.5 goluri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept