Hijikata/Kubler — Granollers/Zeballos: pronosticuri Tenis ATP Australian Open

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Hijikata/Kubler vs. Granollers/Zeballos.

Joi dimineaţă, 26/01/2023, nu mai devreme de ora 05:30, Hijikata/Kubler şi Granollers/Zeballos vor juca în faza SEMIFINALELOR de dublu masculin ale competiţiei de Grand Slam de la Australian Open (Australia, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaConticazino – ne oferă următoarele cote la victorie pentru echipe: 3.80 @ Hijikata/Kubler vs. 1.22 @ Granollers/Zeballos!

HIJIKATA/KUBLER (#277 / #163 ATP Doubles)

Rinky Hijikata (douazeci şi unu de ani) şi Jason Kubler (douazeci şi noua de ani) nu-s obişnuiti ai competitiilor de dublu şi nici n-au mai format o echipa-n trecut, prezenta lor in penultimul act de la Australian Open fiind una dintre cele mai mari surprize din istoria acestui turneu major – cei doi fiind împinşi de la spate de publicul zgomotos australian şi de exemplul editiei precedente, cand alti doi conationali care n-aveau nici o şansa “pe hartie” – Kokkinakis/Kyrgios – au plecat in cele din urma acasa cu trofeul de campioni! Au ajuns pana-n semifinale fiind outsideri in toate cele patru meciuri anterioare. 

  • VICTORII Hijikata/Kubler vs. Granollers/Zeballos: nu au jucat

GRANOLLERS/ZEBALLOS (#16 / #14 ATP Doubles)

Marcel Granollers (treizeci şi şase de ani) şi Horacio Zeballos (treizeci şi şapte de ani) reprezinta la ora actuala unul dintre cele mai solide şi longevive cupluri din tenisul masculin, acesta fiind al cincilea sezon consecutiv pe care-l pornesc sub acest format de echipa spaniolul şi argentinianul – timp in care au cucerit un total de şapte titluri de nivel ATP World Tour – niciunul de Grand Slam totuşi! În primul turneu pe care l-au onorat cu prezenta in sezonul regulat (Auckland), s-au oprit in semifinale; ramane de vazut daca plusul de experienta va cântări decisiv in ceea ce-ar putea fi prima calificare a lor in finala de la Australian Open (anul trecut s-au oprit in semifinale, eliminati de australienii Kokkinakis/Kyrgios).

  • VICTORII Granollers/Zeballos vs. Hijikata/Kubler: nu au jucat

Hijikata/Kubler – Granollers/Zeballos: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida cu game-uri multe şi cu break-uri putine, deoarece outsiderii australieni au demonstrat deja ca pot lupta de la egal la egal cu echipele de top ale lumii şi chiar le pot elimina, fara a fi timoraţi sau intimidaţi de faptul ca adversarii lor au mult mai multa experienta-n spate la dublu! Hijikata/Kubler şi-au pornit cu adevarat “marşul” din turul al doilea cu Glasspool/Heliovaara (3-6 7-5 6-2), au continuat cu succesul din runda a treia versus Brkic/Escobar (1-6 7-6 6-4) şi le-a predat o lectie de tenis in faza sferturilor de finala cuplului Koolhof/Skupski (6-3 6-1 / trei aşi expediati, nici o dubla greşeala comisa, nu şi-au cedat deloc serviciul, realizand patru break-uri pe parte de retur – #18 lovituri direct caştigatoare, cu doar #8 erori neforţate). De cealalta parte, veteranii Granollers/Zeballos au avut nevoie de set decisiv in turul al doilea cu Demoliner/Vavassori (3-6 7-6 6-2), apoi au trecut in runda a treia de sud-africanii Harris/Klaasen (6-1 7-6) şi-n fine in faza sferturilor de finala de perechea Mies/Peers (6-4 6-7 6-2 / noua aşi expediati, o dubla greşeala comisa, nu şi-au cedat deloc serviciul, realizand trei break-uri pe parte de retur – #50 lovituri direct caştigatoare, cu doar #7 erori neforţate). 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
72 / 5 / 54
Calcul:
+928 RON
ROI:
7.1 %
Pariuri:
1312 / 97 / 1020
Calcul:
-4 732 RON
ROI:
-1.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 131
72 / 5 / 54
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 2430
1312 / 97 / 1020
Calcul
ROI: -1.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 21,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde