Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

HIFK- SJK: Pronosticuri pariuri Veikkausliiga

Sunt doua echipe care joaca defensiv

Miercuri, 18 iunie, de la ora 18:30, pe “Tella 5G-Areena” se va disputa HIFK - SJK, un duel al etapei cu numarul 12 din Veikkausliiga, prima de liga de fotbal din Finlanda.

HIFK: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sezonul trecut si l-a petrecut in liga secunda, acolo de unde a reusit sa promoveze dupa ce s-a clasat pe primul loc. O echipa clar de prima liga, HIFK mai are mult de lucru pana cand reuseste sa joace la un nivel suficient de bun. In prezent, ea se afla pe locul 9, cu 11 puncte, cinci mai multe decat echipele care se afla pe ultimele doua locuri. Pe de alta parte, cu resusele limitate pe care le are, a reusit in ultimele cinci etape sa stea departe de esec. In aceste confruntari a izbutit patru rezultate de egalitate, 1-1, cat si o victorie. In etapa trecuta a reusit sa castige cu 2-1, acasa, in fata celor de la VPS.

SJK: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Jocul prestat de aceata in cele unsprezece etape i-a adus acesteia locul 5 in acest moment. are 17 puncte, cu trei lungimi mai multe decat Mariehamn, prima echipa care se afla sub linia pozitiilor care asigura prezenta in play-off. Este cu moralul ridicat, in etapa trecuta reusind sa se impuna cu 1-0, tot in deplasare, dar atunci pe terenul celor de la KuPS. A fost un gol inscris de Denys Oliynyk, acesta fiind omul care a dat gol in ultimele doua etape. De asemenea, SJK este singura echipa care a reusit in acest sezon sa stea departe de esec in deplasarile avute. In sase astfel de partide, doua au fost victorii si alte patru au reprezentat remize.

HIFK - SJK: Cote la pariuri si predictii pariuri

Fotbalul finlandez este unul sarac in spectacol, aspect sesizat si de media de goluri inscrise in meciurile sutinute de HIFK si SJK, in acest sezon de Veikkausliiga. De altfel, un singur meci disputat de HIFK s-a incheiat cu cel putin trei goluri, ceea ce este clar care sunt intentiile celor doua echipe. Drept urmare, respectand linia partidelor care s-au disputat in acest sezon, asteptarile mele asupra acestui duel nu sunt deloc mari. Din contra, cred ca o sa avem parte de cel mult o modificare de scor.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
32 / 0 / 24
Calcul:
-661 RON
ROI:
-11.8 %
Pariuri:
1539 / 28 / 946
Calcul:
-7 063 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 57
32 / 0 / 24
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2518
1539 / 28 / 946
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2.5 goluri
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept