Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

HIFK - AC Kajaani. Pronosticul lui Wallberg

0

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pariu pe goluri pentru duelul din Finlanda Ykkonen dintre HIFK si AC Kajaani.

Duel interesant in aceasta etapa din liga secunda a Finlandei intre doua echipe aflate in situatii diferite in clasament si care se afla intr-o forma slaba din punct de vedere al rezultatelor, una insa spectaculoasa daca luam in considerare numarul de goluri.


HIFK trece printr-o scadere de forma si si-a pierdut sefia clasamentului, ba mai mult, punandu-i in pericol chiar si locul de play-off dupa ce restul adversarelor s-au apropiat. Locul 2 pentru HIFK in acest moment cu 29 de puncte acumulate. Cu o medie de nu mai putin de 3.8 goluri/meci in duelurile sale, Kajaani este cea mai spectaculoasa echipa a campionatului, lucru ce nu a ajutat-o insa in privinta situatiei din clasament, fiind in lupta pentru evitarea retrogradarii, in prezent locul 8 cu 16 puncte, la 1 singur distanta de primul loc retrogradabil.


Asa cum spuneam, ambele se afla intr-o forma slaba de moment, astfel in ultimele cinci etape de campionat HIFK a inregistrat 1 victorie, 3 remize si 1 infrangere, cu un golaveraj pozitiv de 9/7. Kajaani vine dupa 2 remize si alte 3 infrangeri, cu un golaveraj negativ si foarte spectaculos de 9/13.


Cred ca ambele echipe vor fi motivate si vor cauta victoria in acest meci, lucru ce va duce la marcarea a cel putin unui gol de fiecare parte.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.53
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da