Hibernians – MOL Fehervar: pronosticuri fotbal Europa League

Acțiune

MOL Fehervra este neinvinsa in meciurile oficiale disputate in acest sezon.

Joi seara, ora 20:00, in Malta, la Ta Qali, Hibernians urmeaza sa joace in compania maghiarilor de la MOL Fehervar, in turul II din calificarile Europa League.

Hibernians: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Surprinzatoare prezenta lui Hibernians in acest punct al competitiei, avnd in vedere numele adversarului intalnit in turul anterior. Pusa in postura echipei vizitatoare, formatia malteza a produs una dintre surprize dupa ce s-a impus cu 2-0 pe terenul echipei Vaduz (Liechtenstein). Degabriele afost autorul primului gol, acelasi jucator a majorat diferenta dupa doar 57 de minute de la primul fluier al meciului. Doar cateva minute mai tarziu Kristensen a fost eliminat direct ceea ce l-a fortat pe antrenorul Stefano Sanderra sa efectueze cateva schimbari.

MOL Fehervar: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campionatul Ungariei a ajuns la etapa cu numarul 4, iar MOL Fehervar inca nu a suferit primul esec. Are doua victorii si tot atatea rezultate de egalitate, marcand si primind gol in fiecare dintre aceste dueluri efectuate. In runda anterioara a evoluat pe terenul propriu, iar Puskas Academy i-a nu s-a ridicat la nivelul asteptat si drept umare, MOL s-a impus cu 3-1. Un asemenea scenariu s-a intamplat si in turul anterior din Europa League, cand formatia maghiara a dispus de Bohemians, asta dupa ce soarta calificarii s-a decis in urma executarii loviturilor de la 11 m.

Hibernians - MOL Fehervar: cote la pariuri si predictii pariuri

Orice s-ar spune, Hibernians este o echipa limitata si cred eu, nivelul ei maxim este sub ceea ce poate sa ne arate MOL Fehervar. Echipa maghiara stie bine cum sa puna problema in cupele europene si mai mult, vine dupa o serie de trei victorii consecutive, ceea ce le ridica moralul jucatorilor.

Ponturi
Victorie MOL Fehervar
Cf
Cote
1.55
Va fi acest pariu castigator?
Victorie MOL Fehervar
90%
18 voturi
Da
10%
2 voturi
Nu
Total voturi: 20

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token