Herning-Ikast - Odense. Pontul lui Milan

Expertul Legalbet, Milan, va recomanda partida din campionatul Danemarcei, unde Herning-Ikast joaca contra celor de la Odense, la o cota de 1.78.

Herning-Ikast - Odense. Pontul lui Milan

Miercuri seara, incepand cu ora 19:30, Herning-Ikast si Odense se vor duela in etapa cu numarul trei a campionatului din Danemarca. 


In sezonul precedent, Herning-Ikast a terminat pe locul trei in sezonul regulat, iar in turul castigatorilor s-a clasat doar pe locul trei, ratand prezenta in play-off. Din cauza bugetului, lotul echipei a suferit modificari majore. Nu mai putin de noua jucatoare au plecat, iar printre ele se numara si Veronica Kristiansen, care va continua careira la Gyori ETO. In schimb, au fost aduse doar doua jucatoare de valoare, Sarah Iversen (Nykobing) si Stine Skogrand (Sileborg-Voel). Obiectivul propus de conducerea clubului este top 8, dar in aceste conditii va fi extrem de greu de realizat. In campionat a debutat cu dreptul, cu o victorie categorica obtinuta pe teren propriu in fata celor de la Aarhus United, scor 32-21. Helen Gigstad a fost cea mai buna marcatoare, cu sapte reusite. A urmat o partida dificila in deplasare la Esbjerg, unde a fost nevoita sa alerge dupa egalare aproape tot meciul. Intr-un final a pierdut la doua goluri diferenta. Emma Friis este o jucatoare tanara, de doar 18 ani, iar acest lucru a demostrat si in aceasta partida, marcand sapte goluri.Odense vine dupa un sezon neasteptat de bun si in mare parte, totul se datoreaza antrenorului Jan Putlick. Pe banca tehnica a fost adus in 2016, iar mana lui s-a vazut imediat. Odense a terminat pe locul secund in sezonul precedent, dupa ce a pierdut finala in fata celor de la Copenhaga cu scorul de 2-1. Defensiva a fost punctul forte, cu o medie de 23 de goluri primite pe meci. Pentru actualul sezon lotul n-a suferit modificari majore si din acest punct de vedere, Odense are un avantaj la inceputul sezonului. Asa cum era de asteptat, in prima etapa a obtinut o victorie categorica, la opt goluri, in deplasare cu Randers, dupa care a urmat revansa contra campioanei Copenhaga. Se anunta o partida echilibrata, dar Odense a facut un joc bun si a castigat la cinci goluri. Nadia Offendal a fost intr-o forma foarte buna si a reusit sa marcheze sapte goluri.


In sezonul precedent cele doua echipe s-au intalnit de patru ori, iar scorul este egal, 2-2. In acest moment, Odense are un lot mult mai valoros, cu care poate castiga aceasta partida fara mari probleme.  

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.78
Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
292 / 58 / 280
Calcul:
+2 281 RON
ROI:
+3.6 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri: 630
292 / 58 / 280
Calcul
ROI: +3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Odense -1.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide