Heracles - PSV. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Intelbet Wallberg ne propune doua variante de pariere la meciul din Olanda Eredivisie dintre Heracles si PSV.

Heracles intalneste liderul PSV in primul meci de campionat din noul an, meci contand pentru etapa a 19-a, prima din retur. In duelul dintre cele doua din urma cu mai bine de 3 luni scorul a fost unul categoric in favoarea lui PSV, 3-0.


Pariază acum pe meciurile etapei a 21-a din Serie A!


Heracles este o echipa linistita pentru retur si se situeaza undeva la mijlocul clasamentului, locul 11 cu 22 de puncte acumulate. Ei s-au bazat aproape exclusiv pe meciurile de pe teren propriu, acolo unde au avut evolutii foarte bune si reusit sa adune nu mai putin de 20 de puncte din totalul de 22, gratie celor 6 victorii si 2 remize, suferind 1 singura infrangere (in etapa a 4-a contra lui Feyenoord, scor 2-4), cu un golaveraj spectaculos de 19/13.


De cealalta parte avem liderul campionatului, PSV, distantat la 5 puncte de principala urmaritoare, Ajax. PSV nu a avut un parcurs deloc rau in deplasarile din acest sezon, suferind pe terenurile adversarelor doar 2 infrangeri (2-0 cu Heerenveen si 3-0 cu Ajax) iar in rest a obtinut nu mai putin de 6 victorii si 1 remiza, cu un golaveraj excelent si extrem de spectaculos de 26/15 (o medie asadar de aproape 3 goluri inscrise/meci si alte aproape 2 primite).


Nu vad de ce sa nu avem si de aceasta data o partida deschisa si cu goluri de ambele parti, Heracles nu are presiunea rezultatelor si in plus evolueaza foarte bine acasa, in timp ce PSV va cauta sa isi mentina avansul fata de locul secund si sa faca ceea ce stie mai bine, adica sa marcheze cat mai mult.


Programul etapei a 18-a din Süper Lig şi cotele oferite de Netbet

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Sub/Peste Final - Peste 3 goluri Gol marcat in ambele reprize - Da
70%
16 voturi
30%
7 voturi
Anulat
Total voturi: 23
100%
12 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 12

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
nu ai pentru ce!
Nu era clasicul Sub/Peste 2.5 goluri (cota medie in acest caz era undeva in jur de 1.35-1.40) care la 3 goluri sa fi fost castigator...Peste 3 goluri - la fix 3 goluri pariul a fost returnat, daca se mai dadea unul ar fi fost castigator
Dc s-a anulat acest pont ?