Helsingborg - Landskrona. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pronostic pentru duelul din Suedia Superttan dintre Helsingborg si Landskrona.

M-am oprit asupra duelului din etapa cu numarul 19 din Suedia Superttan dintre Helsingborg, ocupanta locului secund al clasamentului cu 40 de puncte, loc ce asigura promovarea directa in prima divizie si Landskrona, echipa de pe locul 13 cu doar 17 puncte acumulate, loc de baraj pentru mentinere.


Helsingborg are sansa de a trece pe primul loc si nu isi poate propune altceva decat o victorie impotriva unui adversar mult mai modest. In plus, forma de moment este una excelenta pentru Helsingborg, care in ultimele cinci meciuri din campionat a reusit tot atatea victorii, cu un golaveraj foarte bun de 13/6. Landskrona vine dupa 1 victorie, 1 remiza si 3 infrangeri, cu un golaveraj negativ de 7/8. 


Helsingborg este echipa cu cel mai bun parcurs in meciurile de pe teren propriu de-a lungul actualului sezon dupa ce a reusit 7 victorii si a suferit 1 singura infrangere, cu un golaveraj total solid de 15/5. De cealalta parte, Landskrona este a patra cea mai slaba echipa din campionat in duelurile din deplasare, inregistrand pe terenurile adversarelor sale 2 victorii, 1 remiza si 5 infrangeri, golaveraj neutru de 10/10. 


In meciul tur dintre cele doua Helsingborg a ratat victoria dupa ce a fost egalata in prelungiri iar meciul de la jumatatea lunii mai s-a incheiat 1-1. Nu cred ca de aceasta data acestia se vor mai impiedica pe teren propriu si se vor distanta pe prima pozitie a clasamentului.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.44
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Helsingborg
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide