Heather Watson – Emma Raducanu: pronosticuri Tenis Battle of the Brits

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Watson vs. Raducanu.

Marti, 22/12/2020, nu mai devreme de ora 16:30, Heather Watson si Emma Raducanu vor juca in cadrul turneului demonstrativ de la WTA Battle of the Brits (Marea Britanie, hard indoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua: 1.33 @ Heather Watson vs. 3.15 @ Emma Raducanu!

HEATHER WATSON (#58 WTA)

Are douazeci si opt de ani si multa experienta in spate la nivel inalt, cu cate patru titluri WTA atat la simplu – cat si la dublu, fiind si componenta de baza in echipa de Fed Cup a britanicelor! Este dreptace, executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,70m si este antrenata de Morgan Phillips. Pe parcursul lunii decembrie a participat si la ITF-ul de la Dubai (hard outdoor), acolo unde le-a invins in minim de seturi pe sarboaica Alexandra Krunic si belgianca Kirsten Flipkens, pierzand in faza sferturilor cu Katerina Siniakova; a pornit cu dreptul si Battle of the Brits, trecand fara probleme de conationalele Katy Dunne (6-2 6-3), respectiv Jodie Anna Burrage (6-1 6-4).

  • VICTORII Watson vs. Raducanu: 6-2 6-4 (Battle of the Brits, 2020, hard indoor)

EMMA RADUCANU (#345 WTA)

Cum numele ar recomanda-o ca fiind romanca, trebuie sa mentionez faptul ca Emma s-a nascut in Canada la Toronto din tata roman si mama cu origini asiatice, dar a ales sa reprezinte Regatul Unit in competitiile internationale pentru ca acestia i-au oferit tot suportul de care a avut nevoie! A implinit recent optsprezece ani, are in palmares trei turnee de categorie ITF, masoara in jur de 1,75m si este sau cel putin era vazuta de multi dintre specialisti drept un mare talent (a avut ceva probleme cu accidentarile). Nu mai disputase vreun meci de aproximativ patru luni pana la aceasta editie Battle of the Brits, dar chiar si asa le-a invins pe Eden Silva (6-2 7-6), respectiv Katy Dunne (6-1 6-4).

  • VICTORII Raducanu vs. Watson: nici o victorie

Heather Watson – Emma Raducanu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o victorie in doua seturi a mult mai experimentatei Heather Watson, nu doar din pricina faptului ca acest scenariu s-a mai repetat pe parcursul sezonului regulat, ci pentru simplul fapt ca jucatoarea nascuta la Saint Peter Port poseda un serviciu mai bun, este mai agresiva pe parte de retur (automat, mai multe oportunitati de break in dreptul ei) si nu practica un joc bazat pe lovituri de “totul sau nimic” precum Emma Raducanu (automat, mai putine erori nefortate in dreptul ei). Emma Raducanu s-a impus clar spre exemplu in duelul recent cu Katy Dunne, dar sub ce forma a facut-o? I-a oferit oponentei nici mai mult – nici mai putin de treisprezece oportunitati de break / doar patru fructificate.

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 3 / 26
Calcul:
-1 540 RON
ROI:
-35.0 %
Pariuri:
264 / 17 / 206
Calcul:
-1 827 RON
ROI:
-3.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 44
15 / 3 / 26
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 487
264 / 17 / 206
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
2-0 la seturi @ Watson