Ham-Kam - Kongsvinger. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pariu pentru totalul golurilor inscrise in duelul din Norvegia OBOS-ligaen dintre Ham-Kam si Kongsvinger.

Cred ca in acest duel din etapa cu numarul 19 din Norvegia OBOS-ligaen vom avea un meci disputat, unul deschis si cu multe goluri, ambele echipe avand motivatia necesara de a cauta victoria si o forma de moment spectaculoasa, la care se adauga o medie buna de goluri de-a lungul actualului sezon.


In prezent pe locul 13 al clasamentului cu 20 de puncte acumulate, la doar 5 distanta de zona retrogradabila, Ham-Kam se vede nevoita sa joace la victorie pentru a nu avea un sfarsit de campionat in care sa stea cu emotii. De cealalta parte, Kongsvinger ocupa pozitia a 5-a a clasamentului cu 29 de puncte, una care ii asigura participarea in play-off insa este o cuncurenta mare pe aceste locuri asadar va trebui sa abordeze acest meci la victorie. 


Kongsvinger este una dintre cele mai spectaculoase echipe din campionat, in nu mai putin de 14 din totalul de 18 dueluri ale lor marcandu-se cel putin 3 goluri. Ei au o medie ridicata de 3.7 goluri/meci. Ham-Kam sta ceva mai slab la acest capitol cu 2.9 goluri/meci si cu 10 dueluri cu cel putin 3 goluri inscrise.


De-a lungul sezonului Ham-Kam a avut un parcurs inconstant acasa si si-a impartit in mod egal victoriile, egalurile si infrangerile, cate 3 la fiecare capitol, cu un golaveraj de 13/12. De partea sa, Kongsvinger a strans ceva puncte din deplasare dupa 3 victorii, 2 remize si 3 infrangeri, cu un golaveraj spectaculos de 18/16 (o medie asadar de mai bine de 2 goluri marcate/2 primite).

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Total goluri - Peste 2.5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide