Halmstad - Degerfors. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,65 pentru un pariu pe goluri in duelul din Suedia dintre Halmstad si Degerfors.

M-am oprit asupra duelului dintre Halmstad si Degerfors, cel ce va inchide etapa cu numarul 16 din Suedia Superettan si pentru care eu vreau sa va propun un pariu ca ambele formatii vor inscrie, la o cota de 1,65 oferita de casa de pariuri Betano.


Acesta este meciul retur dintre cele doua, in primul meci de la inceputul lunii aprilie Halmstad impunandu-se in deplasare cu scorul de 1-2.


Putem observa o forma de moment destul de asemanatoare in cazul celor doua echipe, astfel in ultimele cinci dueluri din campionat Halmstad a inregistrat 2 victorii, 2 remize si 1 infrangere, cu un golaveraj pozitiv de 9/8 in timp ce, de partea sa, Degerfors vine dupa 2 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, golaveraj neutru si spectaculos de 9/9.


Pana in acest moment al sezonului Halmstad a avut evolutii bune in meciurile de pe teren propriu, suferind 1 singura infrangere iar in rest obtinand alte 4 victorii si 2 remize, cu un golaveraj de 11/7. Degerfors a avut evolutii fluctuante in meciurile jucate in deplasare, inregistrand pe teren strain 3 victorii, 3 remize si 2 infrangeri, golaveraj negativ de 11/13.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide