Haka - AC Kajaani. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda un pariu pe goluri pentru duelul din a doua divizie a Finlandei dintre Haka si AC Kajaani.

Mi-a atras atentia acest duel intre doua echipe aflate la mijlocul clasamentului din Finlanda Ykkonen deoarece sunt de parere ca are un bun potential sa vedem goluri de ambele parti. Dupa 12 etape disputate, Haka se afla pe pozitia a 5-a a clasamentului cu 18 puncte acumulate iar adversara sa, AC Kajaani, ocupa locul 7 cu 14 puncte.


AC Kajaani este cea mai spectaculoasa echipa din campionat, avand o medie de nu mai putin de 3.5 goluri/meci. De cealalta parte insa, Haka are o medie destul de scazuta la nivelul intregului campionat, de 2.3 goluri/meci. In 4 din cele 6 meciuri de pe teren propriu ale celor de la Haka am avut goluri de ambele parti, in timp ce in 5 din cele 6 dispute din deplasare ale lui AC Kajaani ambele echipe au marcat.


Haka se afla intr-o forma de moment mult mai buna fata de adversara sa iar in ultimele 5 dueluri din campionat a inregistrat 3 victorii, 1 remiza si 1 singura infrangere, cu un golaveraj de 7/4. De partea sa, AC Kajaani vine dupa 1 singura victorie, 2 remize si alte 2 infrangeri, cu un golaveraj negativ si spectaculos de 8/9.


Haka nu a reusit sa profite din plin de meciurile disputate pe teren propriu in acest sezon si are acasa 3 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri, cu un golaveraj bun de 10/7. AC Kajaani nu a fost deloc productiva din punct de vedere al rezultatelor in meciurile disputate in deplasare, remarcandu-se insa datorita apetitului ofensiv, dar si apararii permisive, rezultand astfel un golaveraj spectaculos de 12/15 (o medie de 2 goluri marcate/meci si nu mai putin de 2.5 goluri primite), timp in care a inregistrat 1 victorie, 2 remize si 3 infrangeri.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide