Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Hajnarfjordur - Valur: Ponturi fotbal Pepsideild

0

Ultimele cinci infruntari directe dintre Hafnarfjordur si Valur au adus goluri de ambele parti

Campioanele mari din Europa s-au incheiat, dar primavara-vara este perioada cand incep campionatele nordice. Este si cazul Pepsideild, prima liga de fotbal din Islanda, care, luni ne propune un duel intre Hafnarfjordur si Valur, de la ora 22:15. Meciul are loc in etapa cu numarul 5 si se va disputa pe “Kaplakriki”.

Hafnardjordur: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Una dintre echipele de seama ale Pepsideild, FH Hafnarfjordur a incheiat pe locul 5 editia trecuta de campionat, dar nu foarte departe de primele clasate. Sezonul din 2019 l-a inceput in aceeasi nota, iar dupa patru jocuri ocupa acelasi loc, cu sapte puncte. Prima sa infrangere a venit in urma cu o etapa, atunci cand a cedat cu 0-2 contra lui Akranes, intr-un meci pe care l-a disputat in deplasare. Mai mult, a incheiat in genunchi, fundasul Ptur Vidarsson a fost eliminat. Revenirea pe terenul propriu pare ca se schimba radical. “Kaplakriki” este terenul unde Hafnarfjordur si-a castigat cele doua jocuri pe care le-a avut, de fiecare data marcand cel putin doua goluri.

  • Hafnarfjordur este cotata cu sansa a patra la castigarea campionatului, conform Betano are o cota de 6.00 sa reuseasca acest lucru.

Valur: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campioana in exercitiu, Valur este echipa considerata outsider in acest moment. Nu trece prin cea mai buna perioada a ei, drept pentru care ocupa abia locul 8, cu 4 puncte. Are si un golaveraj usor negativ, -1, dar nu avea cum sa fie altfel, dat fiind faptul ca in etapa trecuta a reusit sa obtina si primul succes stagional. Tot in deplasare, dar in fata lui Fylkir, fundasul Orri Sigurdur a inscris unicul gol al acelui joc, in chiar startul partidei. A fost a treia victorie pe care Valur o obtine jucand in deplasare, in decursul competitiilor disputate, respectiv Cupa Ligii si Cupa Reykjavik sau Pepsideild.

  • Campioana in exercitiu, cota pentru ca Valur sa castige din nou sezonul din Islanda este una de luat in seama 4.50. Este a treia intr-un asemenea clasament, al agentiei de pariuri online Betano.

Hajnarfjordur - Valur: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Un meci intre cele doua echipe pare sa fie destinat spectacolului. Astfel spus, in ultimele lor cinci jocuri directe, de fiecare data ambele echipe au inscris. S-a intamplat si in urma cu trei saptamani, cand Valur - Harfnarfjordur s-a jucat in Cupa Ligii, meci castigat cu 2-1 de echipa care luni este gazda. Startul de sezon pare ca o avantajeaza tot pe Hafnarfjordur, dar si Valur a fost prezenta in atac suficient de mult pentru a spera din nou la un meci cu goluri de ambele parti.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 8
Calcul:
-186 RON
ROI:
-9.8 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
11 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
ambele marcheaza