Hafnarfjordur - Hapoel Haifa. Pontul lui rossonero07

Expertul legalbet, rossonero07, recomanda un pariu bazat pe goluri pentru disputa dintre Hafnarfjordur si Hapoel Haifa, din preliminariile Europa League.

Hafnarfjordur - Hapoel Haifa. Pontul lui rossonero07

Incepand cu ora 22:15, se va da startul disputei dintre Hafnarfjordur si Hapoel Haifa, din preliminariile Europa League, ce se va juca pe "Kaplakriki", acolo unde ma astept ca golurile sa nu lipseasca.


Hafnarfjordur este cotata cu sansa a doua la casele de pariuri, in ciuda faptului ca beneficiaza de avantajul propriului teren, urmand ce-i drept sa infrunte o adversara ceva mai buna. Gazdele de astazi au jucat de nenumarate ori in preliminariile competitiilor continentale, insa niciodata nu au impresionat, cea mai buna performanta fiind calificarea in play-off-ul Europa League, in 2013 si in 2017. Trupa lui Ólafur Kristjánsson si-a inceput aventura in aceasta editie de Europa League inca din primul tur preliminar, acolo unde adversara i-a fost Lahti, din Finlanda, pe care a invins-o cu 3-0 la general. Hafnarfjordur se descurca destul de bine pe teren propriu, avand in vedere faptul ca in ultimele noua jocuri a pierdut o singura data, reusind cinci victorii si trei remize.


Hapoel Haifa de partea cealalta, este usor favorita in aceasta disputa, conform bookmakerilor, ca valoare fiind peste adversara sa, insa va avea o misiune foarte grea, avand in vedere faptul ca va juca in deplasare. Israelienii s-au descurcat bine in sezonul precedent, reusind sa isi treaca in palmares Cupa Israelului, asigurandu-si astfel calificarea in turul al doilea al preliminariilor Europa League. Trupa lui Nir Klinger a inceput cu remiza in aceasta stagiune, terminand la egalitate cu Hafnarfjordur, urmand apoi un nou rezultat de egalitate, cu Hapoel Beer Sheva, in Super Cupa Israelului, intr-un meci in care Tamas a marcat, echipa sa castigand in cele din urma la loviturile de departajare.


Meciul de astazi este unul extrem de echilibrat, castigatoarea fiind greu de anticipat, astfel ca voi evita pariurile pe soliste si voi miza pe varianta golurilor, bazandu-ma pe faptul ca se vor marca minim doua.

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.42
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
113 / 2 / 79
Calcul:
-1 224 RON
ROI:
+1.0 %
Rossonero07

S-a apucat de pariuri in anul 2011 si este pasionat in special de campionatul Italiei, dar nu numai. A inceput sa redacteze analize de meci din anul 2015.

De la inceput
Pariuri: 194
113 / 2 / 79
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 1,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide