Guangzhou R&F - Guangzhou Evergrande. Pontul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 2,02 pentru un pariu in prima repriza a duelului din China dintre Guangzhou R&F si Guangzhou Evergrande.

Mi-am indreptat atentia asupra etapei cu numarul 16 din China Super League, unde vreau sa va propun un pariu pentru derbyul orasului Guangzhou dintre R&F si Evergrande. Desi nu este o diferenta deloc mare intre cele doua in clasament, echipa oaspete porneste ca mare favorita inaintea partidei potrivit caselor de pariuri care ne ofera o cota de doar 1,40 pentru o victorie a lor. Guangzhou R&F ocupa locul 6 al clasamentului cu 22 de puncte acumulate iar cei de la Evergrande se afla pe pozitia a 4-a cu 27 de puncte.


In meciul tur dintre cele doua de la inceputul lunii martie am asistat la o partida foarte spectaculoasa, in care desi tot Evergrande pornea ca favorita a fost castigata in cele din urma de R&F cu scorul de 4-5. In general in duelurile dintre cele doua de-a lungul ultimelor sezoane am avut meciuri in care s-au inscris multe goluri.


In ultimele cinci meciuri din campionat Guangzhou R&F a inregistrat 1 singura victorie, 3 remize si 1 infrangere, cu un golaveraj de 9/7. De partea sa, Guangzhou Evergrande vine dupa 3 victorii, 1 egal si 1 infrangere, cu un golaveraj spectaculos si solid de 14/4.


Guangzhou R&F ne-a obisnuit cu partide foarte spectaculoase in duelurile de pe teren propriu de-a lungul acestui sezon, inregistrand acasa 3 victorii, 2 remize si alte 3 infrangeri, cu un golaveraj de 16/16, o medie asadar de 2 goluri inscrise/2 primite per meci. In meciurile din deplasare Guangzhou Evergrande si-a impartit victoriile, remizele si infrangerile, cate 2 de fiecare parte, cu un golaveraj negativ de 8/9.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
2.02
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.0 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Goluri prima repriza - Peste 1.5
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide