Guabira — J. Wilstermann: ponturi Bolivia

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Guabira - J. Wilstermann, din Bolivia.

Joi, de la ora 22:00, pe “Estadio Gilberto Parada”, avem meciul Guabira - Jorge Wilstermann, din etapa a 10-a din Bolivia.

Guabira - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Guabira se afla pe locul 11 in clasament, cu 13 puncte adunate in 9 runde, golaveraj 10-10. In ultima etapa, a pierdut, in deplasare, cu The Strongest, scor 1-2. Sunt trei partide la rand fara victorie in campionat. Guabira a fost eliminata si din grupele Copei Sudamericana, inregistrand infrangeri pe linie, cu 18 goluri incasate in sase meciuri. In competitia interna, sunt doar 4 goluri incasate in 4 dispute pe teren propriu.

Jorge Wilstermann - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

J Wilstermann nu are deloc un sezon foarte bun, fiind abia pe locul 13 in competitia interna, cu 9 puncte acumulate in 9 etape, golaveraj 20-23. In plus, Wilstermann a fost eliminata si din Copa Sudamericana, unde a inregistrat o victorie, doua remize si trei infrangeri. In deplasare, in campionat, Wilstermann are patru infrangeri la rand, cu cel putin trei goluri incasate de fiecare data.

Guabira - Jorge Wilstermann: Cote la pariuri si ponturi pariuri

In patru dintre ultimele cinci partide jucate la Montero, ambele formatii au marcat. Wilstermann are o aparare praf in acest sezon, mai ales atunci cand evolueaza departe de casa. Este Bolivia si se pot marca multe goluri, asa ca varianta aceasta mi se pare excelenta in contextul actual.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
16 / 0 / 10
Calcul:
+56 RON
ROI:
2.2 %
Pariuri:
892 / 31 / 671
Calcul:
-1 168 RON
ROI:
-0.7 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 27
16 / 0 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1597
892 / 31 / 671
Calcul
ROI: -0.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaza
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde