Grigor Dimitrov — Reilly Opelka: pronosticuri Tenis ATP Indian Wells

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Dimitrov vs. Opelka.

Luni seara, 11/10/2021, nu mai devreme de ora 22:30, Grigor Dimitrov si Reilly Opelka vor juca in turul al treilea al turneului ATP World Tour de la Indian Wells (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in Romania – Betano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.93 @ Grigor Dimitrov vs. 1.88 @ Reilly Opelka!

GRIGOR DIMITROV (#28 ATP)

Are treizeci de ani si o vasta experienta in spate la cel mai inalt nivel, fiind triplu semifinalist de Grand Slam-uri si campion la un moment dat pe hardul indoor de la Londra (Turneul Campionilor), s-a nascut la Haskovo (Bulgaria) si are resedinta la Monte Carlo (Monaco), este tipul de “all court player” (se poate adapta la orice suprafata de joc), n-a trecut niciodata de turul al treilea pe asfaltul de la Indian Wells, dar forma buna de moment pe care a aratat-o pe parcursul lunii octombrie cu siguranta ca-i da incredere. 

  • VICTORII Dimitrov vs. Opelka: nici o victorie

REILLY OPELKA (#20 ATP)

Are douazeci si patru de ani, nu se afla la acelasi nivel de experienta si zic eu ca nici din punct de vedere valoric cu oponentul de astazi, dar atunci cand joaca pe suprafete rapide e capabil sa invinga pe oricine in special daca se afla in “zi de serviciu” – masoara in jur de 2,11m si la ora actuala este probabil in TOP 3 big-serveri din circuitul masculin! Are in palmares doua titluri de nivel ATP World Tour la simplu, iar cel mai notabil rezultat din sezonul regulat l-a obtinut pe asfaltul de la Toronto Masters (finalist). 

  • VICTORII Opelka vs. Dimitrov: 6-3 6-4 (Toronto Masters, 2021, hard outdoor)

Grigor Dimitrov – Reilly Opelka: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata de la un capat la celalalt, cu putine break-uri, total diferita fata de ce s-a intamplat in luna august la precedentul si singurul meci direct, pentru simplul fapt ca il regasim pe bulgar intr-o forma de moment mult mai buna, mai motivat si cu o alta pofta de joc! Grigor Dimitrov vine aici dupa o semifinala pe hardul outdoor de la San Diego, iar in turul precedent l-a invins fara drept de apel pe neamtul Daniel Altmaier (6-4 6-2 / nu si-a cedat serviciul / 87% procentaj la punctele castigate cu prima minge de serviciu, respectiv 71% pe a doua minge / si-a procurat sase mingi de break si a fructificat jumatate dintre ele). De cealalta parte, americanul Reilly Opelka a avut de asemenea o misiune facila in runda anterioara, avand un adversar din afara primei sute mondiale – japonezul Taro Daniel (7-5 6-3 / nu si-a cedat serviciul / 90% procentaj la punctele castigate cu prima minge de serviciu, respectiv 75% pe a doua minge / si-a procurat cinci mingi de break si a fructificat doua dintre ele).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 9 / 38
Calcul:
-1 632 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
492 / 44 / 376
Calcul:
-2 609 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 78
31 / 9 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 912
492 / 44 / 376
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 0,5 tie-break-uri în meci
Comentarii