Greuther Furth – Hamburger SV: ponturi fotbal Bundesliga II

Tipsterul Legalbet, Milan, va recomanda partida dintre Greuther Furth si Hamburger SV, la o cota de 1.70.

Cel mai asteptat meci al etapei va avea loc duminica, de la ora 14:30, pe «Sportpark Ronhof Thomas Sommer», unde «Furt» primeste vizita celor de la Hamburg. 

«Greuther Furth» - S-a obisnuit cu liga secunda

In ultimii 20 de ani, «Furth» a jucat 19 in liga secunda si doar un singur sezon a evoluat in Bundesliga, in 2012-2013. In ultimele sezoane a luptat pentru evitarea retrogradarii, dar acum se afla intr-o zona linistita, cel putin pentru moment. Cu noua etape inainte de finalul sezonului regulat, ocupa locul sase cu 36 de puncte. Locurile de promovare se afla la opt puncte, nu este imposibil de recuperat, dar valoare lotului nu permite acest lucru. Pe teren propriu a avut rezultate destul de bine, fiind sustinuta de un public numeros. Acum, fara spectator, va fi extrem de greu. In atac, suedezul Branimir Hrgota este responsabil cu golurile. In acest sezon a ajuns la 10 reusite in cele 23 de etape. Este un atacant valoros, talentat, care a jucat cateva sezoane si in Bundesliga, la Frankfurt si la Monchengladbach. Defensiva reprezinta principala problema. In medie a primit 1.5 goluri pe meci, dar in liga secunda nu se pune accent pe defensiva. 

Antrenor: Stefan Leitl;

«Hamburger SV» - Nu poate rata promovarea

In sezonul 2017-2018, a retrogradat in liga secunda, dupa 55 de ani petrecuti in Bundesliga. A fost un soc pentru toata lumea, dar era de stiut, deoarece au fost schimbati doi antrenori, iar solutia intarzia sa apara. Imediat dupa retrogradare s-au facut niste schimbari, avand ca obiectiv promovarea directa in sezonul viitor. Din pacate n-a reusit acest lucru si din acest motiv, pe banca tehnica a fost adus Dieter Hecking, un antrenor de prima liga. Odata cu venirea lui, Hamburg practica un fotbal ofensiv, iar in acest moment are a doua cel mai bun atac, cu 48 de reusite in cele 25 de etape. In total a adunat 44 de puncte si ocupa locul trei, iar in cazul unei victorii, poate urca pe locul secund. Nu are de ales, trebuie sa profita de infrangerea celor de la Heidenheim si sa se distanteze de locul patru. In mod surprinzator, golgheterul echipei este mijlocasul Soony Kittel, cel care in acest sezon a ajuns la 11 reusite in campionat. In meciurile jucate pe teren strain, «Hamburg» se descurca mai greu, desi marcheaza meci de meci.

Antrenor: Dieter Hecking;

«Greuther Furth» - «Hamburger SV»: Rezultatele directe (H2H)

05.10.2019 «Hamburger SV» - «Greuther Furth» 2-0

04.03.2019 «Hamburger SV» - «Greuther Furth» 1-0

27.09.2018 «Greuther Furth» - «Hamburger SV» 0-0

«Greuther Furth» - «Hamburger SV»: Cote la pariuri si pronostic

Conform casei de pariuri Unibet, «Greuther Furth» are cota 4.30 pentru victorie, «Hamburger SV» 1.71, in timp ce egalul este cotat la 3.60. Ultimele confruntari intre cele doua echipe n-au fost bogate in goluri, dar acum ma astept la cel putin trei goluri marcate. Ambele echipe au nevoie de puncte, iar in atac se descurca destul de bine. 

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.70
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
292 / 58 / 280
Calcul:
+2 281 RON
ROI:
+3.6 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri: 630
292 / 58 / 280
Calcul
ROI: +3.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide