Govind Nanda — Daniel Altmaier: pronosticuri Tenis ATP Puerto Vallarta

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Nanda vs. Altmaier.

Vineri in miez de noapte, 26/11/2021, nu mai devreme de ora 00:30, Govind Nanda si Daniel Altmaier vor juca in faza optimilor de finala a turneului ATP Challenger Tour de la Puerto Vallarta (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaBetano – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 3.80 @ Govind Nanda vs. 1.24 @ Daniel Altmaier!

GOVIND NANDA (#480 ATP)

Are doar douazeci de ani, s-a nascut la Loma Linda – California (Statele Unite) si are resedinta la Cerritos – California (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,78m si beneficiaza de suportul antrenorului Vahe Assadourian! Cel mai notabil rezultat din sezonul regulat l-a obtinut in luna iulie, in cadrul turneului de la Cary challenger, acolo unde s-a oprit in semifinalele competitiei. Este jucator de suprafete rapide, care a pornit din faza calificarilor aici la Puerto Vallarta challenger si n-a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei!

  • VICTORII Nanda vs. Altmaier: nu au jucat

DANIEL ALTMAIER (#100 ATP)

Are douazeci si trei de ani si sezonul regulat este cel mai bun din cariera sa de pana acum, s-a nascut si are resedinta la Kempen (Germania), este de asemenea jucator de mana dreapta, doar ca executa backhand-ul cu o singura mana, tenismen mai cu alonja la cei 1,88m pe care-i masoara, beneficiaza de suportul antrenorului Francisco Yunis! Are mult mai multa experienta in spate, se simte cel mai bine cand joaca pe zgura, iar pe parcursul acestui an a obtinut cateva rezultate notabile: la nivel ATP World Tour are doua semifinale pe zgura de la Umag, respectiv pe zgura de la Kitzbuhel – iar la nivel ATP Challenger Tour a cucerit turneele de la Braunschweig si Luedenschied (ambele tot pe zgura).

  • VICTORII Altmaier vs. Nanda: nu au jucat

Govind Nanda – Daniel Altmaier: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida mult mai echilibrata decat ne-o arata cotele oferite de bookmakeri si mai ales diferenta de locuri din ierarhia mondiala de simplu dintre cei doi combatanti, luand in considerare evolutiile care cei doi le-au avut pana acum in cadrul Puerto Vallarta challenger! Govind Nanda i-a eliminat in faza calificarilor pe mexicanul Lance Amaury Lage Castelan (6-0 6-0) si pe francezul Jean Thirouin (7-6 6-3), iar pe tabloul principal i-a aplicat o corectie si compatriotului JC Aragone (6-2 6-0 / nu si-a cedat serviciul, avand un procentaj de 81% la punctele adjudecate cu prima minge de serviciu / pe parte de retur si-a procurat nu mai putin de douasprezece mingi de break, cinci fructificate). De cealalta parte, neamtul Daniel Altmaier s-a impus tot in doua seturi in fata americanului Michael Redlicki (7-6 6-1 / cinci asi expediati, cu trei duble greseli comise / procentaj de 85% la punctele castigate cu prima minge de serviciu, dar doar 48% pe a doua minge / si-a cedat serviciul o data, oferind trei mingi de break / pe retur a fructificat trei din totalul celor opt oportunitati de break avute la dispozitie).

 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
57 / 4 / 37
Calcul:
+435 RON
ROI:
4.4 %
Pariuri:
556 / 48 / 424
Calcul:
-2 773 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
57 / 4 / 37
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1035
556 / 48 / 424
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde