Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Golden State Warriors - Portland Trail Blazers. Ponturi NBA

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Golden State Warriors si Portland Trail Blazers, din NBA, cu doua pronosticuri, la cote de 1.40 si 1.65.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Miercuri dimineata, 15 mai 2019, de la ora 04:00, in "Oracle Arena", avem meciul 1 din finala Conferintei de Vest, Golden State Warriors - Portland Trail Blazers.

GSW - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Warriors ar fi trebuit sa aiba mai multe emotii cu Rockets, in conditiile in care erau fara Durant si jucau meciul 6 in deplasare. Ar fi fost normal sa vedem o partida decisiva. Dar nimic nu e nornal cand e vorba de aceasta echipa si jucatorii ei. S-a terminat 118-113, cu o poveste foarte interesanta. Curry a avut 0 puncte la pauza, cu 3 greseli personale. In ultimele 24 de minute a renascut si a terminat cu 33 de puncte, 5 recuperari si 4 pase. Thompson a pus si el 27 de puncte, 2 pase si 2 recuperari, fiind de neoprit in prima parte a disputei. Green, cu 4 faulturi devreme in sfertul 3, a bifat doar 8 puncte, 10 recuperari si 7 pase.

Portland - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Trail Blazers au avut parte de un meci decisiv de infarct cu Denver Nuggets, in deplasare. S-a incheiat 100-96 pentru oaspeti, cu McCollum fiind din nou decisiv pentru oaspeti. CJ a pus 37 de puncte, 9 recuperari si o pasa, reusind si ultimele doua aruncari din actiune ale celor de la Portland. Lillard a avut 13 puncte, 10 recuperari si 8 pase, 3/17 din actiune, dar a stiut cand e timpul sa dea drumul la minge. Turner a venit excelent de pe banca, 14 puncte, 7 recuperari si 2 pase.

Golden State Warriors - Portland Trail Blazers: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Faptul ca Damian a dat dovada de altruism in meciul 7 e dovada ca vorbim despre un jucator mare, pregatit pentru aceasta finala de Conferinta. A observat ca altcineva este intr-o forma mai buna la aruncare si l-a lasat bucuros pe McCollum sa conduca mingea. In sezonul regulat, ambele echipe au castigat doua dispute, cate una fiind in deplasare. Ar trebui sa fie un match-up potrivit pentru "Splash Brothers", care vor incerca mai multe aruncari de la 3p. Chit ca Steph are probleme la degetul mijlociu de la mana stanga, este asteptat sa bifeze cate minute este nevoie in prima partida. Aruncarea sa este putin afectata, dar nu cat sa nu fie capabil sa marcheze iar vreo 30 de puncte. Cu Hood cel mai probabil out, Seth Curry va prinde mai mult timp pe parchet. Un duel Curry-Curry va fi foarte interesant. De-asemeena, ma astept ca Green ca nu mai intre devreme in "fault-trouble" si sa bifeze un clasic "double-double".

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
488 / 14 / 383
Calcul:
-978 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

De la inceput
Pariuri: 888
488 / 14 / 383
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Green "double-double" Curry peste 4,5 aruncari de la 3p