Golden State Warriors — Minnesota Timberwolves
Incheiat

Golden State Warriors — Minnesota Timberwolves: ponturi NBA

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves, din NBA.

Duminica noaptea, de la ora 03:30, in “Chase Center”, avem meciul Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves, din NBA.

Golden State Warriors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Golden State Warriors a castigat ultimele trei meciuri si se afla pe locul 5 in Vest, cu 39W - 36L. Precedentul succes a venit contra celor de la Philadelphia 76ers, scor 120-112. Poole a pus 33 de puncte, 3 pase si 3 recuperari, Curry a inregistrat 29 de puncte, 8 recuperari si 3 pase, pentru ca Thompson sa contribuie cu 21 de puncte, 6 recuperari si 2 pase. 18/50 de la 3p pentru GSW in acest meci.

Minnesota Timberwolves - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Minnesota Timberwolves a castigat la limita duelul cu Atlanta Hawks, scor 125-124, dar sunt deja patru meciuri la rand in care Timberwolves au incasat cel putin 122 de puncte. Cu Atlanta si-a facut revenirea si Towns, cu 22 de puncte, 4 recuperari si 3 pase in 26 de minute de joc. Reid a bifat 26 de puncte, 8 recuperari, in timp ce McDaniels a inregistrat 25 de puncte, 6 recuperari si 4 pase. 

GSW - Minnesota Timberwolves: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Doar primul duel direct a fost cu puncte multe, insa GSW marcheaza, de regula, enorm pe teren propriu. Si Minnesota n-a aratat foarte bine in aparare in ultima perioada. A revenit Towns, dar Edwards e incert. Cu toate astea, oaspetii au capacitatea ofensiva sa puna probleme celor de la GSW. In lupta pentru postsezon, ne asteptam la un duel interesant si cu multe cosuri. 

Ponturi
Peste 234,5 puncte
Cf
Cote
1.60
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Peste 234,5 puncte
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token