Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Golden State Warriors - LA Clippers. Pronosticuri NBA

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Golden State Warriors si Los Angeles Clippers, din NBA, cu doua pronosticuri, cote 1.55 si 1.75.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci 


Marti dimineata, 16 aprilie 2019, de la ora 05:30, in "Oracle Arena", avem meciul 2 din seria dintre Golden State Warriors si Los Angeles Clippers. Lucrurile n-ar trebui sa fie diferite fata de prima partida dintre cele doua.

GSW - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Warriors, judecand dupa ce-am vazut in primul meci al seriei, par decisi sa avanseze in urmatoarea runda fara sa piarda vreo partida cu LA Clippers. A fost 121-104, dar gazdele aveau 69 de puncte inscrise inca de la pauza, lasandu-o mai moale in partea a doua a meciului. Curry a terminat disputa cu 38 de puncte, 15 recuperari si 7 pase, 8/12 de la 3p, in timp ce Durant a pus 23 de puncte, 4 recuperari si 3 pase. Green, care pare sa aiba in Clippers unul dintre adversarii preferati, a avut 17 puncte, 7 pase si 7 recuperari. Cousins a fost dezamagirea, cu doar 9 puncte si 9 recuperari, in 21 de minute, asta pana sa incaseze cea de-a sasea greseala personala. Sunt sase victorii la rand pentru GSW pe teren propriu.

LA Clippers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Clippers au aratat mai slab decat ma asteptam pe faza ofensiva. Sigur, anticipam ca, in aparare, n-au ce sa le faca celor de la Warriors, insa credeam ca vor sta mai bine decat 40.4% la aruncarile din actiune. Jucatorii de pe banca au fost cei remarcati - Harrell, 26 de puncte, 5 recuperari si 2 pase, si Williams, 25 de puncte, 9 pase si 3 recuperari. Dintre titulari, aveam pretentii mai mari de la Gallinari, dar italianul a avut doar 15 puncte, 8 recuperari si o pasa. El ar trebui sa fie liderul din teren, dar n-a reusit in meciul 1.

Golden State Warriors - Los Angeles Clippers

Sansa celor de la Clippers este pe centru, la Cousins. DeMarcus s-a aparat groaznic si sunt putine sanse sa o faca mai bine in meciul 2. De aceea si Harrell a facut o partida buna, cu Zubac "momeala" ca titular. Sperantele oaspetilor vor continua sa vina de pe banca. Warriors n-ar trebui sa-si faca prea multe griji si cred ca iar vor depasi 120 de puncte. Ofensiva este mult prea buna. Si asta in conditiile in care Thompson n-a avut ritm in prima intalnire. Voi miza pe doua lucruri care au fost clare in prima disputa - atacul celor de la GSW si match-up-ul dintre Harrell si Cousins. Daca DeMarcus acumuleaza vreo 2 greseli cu Zubac pe parchet, atunci va fi perfect.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.75
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 2
Calcul:
-132 RON
ROI:
-44.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 385
Calcul:
-1 110 RON
ROI:
-1.3 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 3
1 / 0 / 2
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 385
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
GSW peste 118,5 puncte Harrell peste 24,5 puncte+pase+recuperari