Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Golden State Warriors - Houston Rockets. Ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Golden State Warriors, din NBA, la cote de 1.55 si 1.87.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Miercuri dimineata, 1 mai 2019, de la ora 05:30, in "Oracle Arena", avem meciul 2 din duelul Golden State Warriors - Houston Rockets. Vedem o partida mai buna decat prima?

GSW - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Warriors au avut ceva emotii cu Clippers, dar Durant a avut grija sa le risipeasca, avand niste partide incredibile in ofensiva. Cu Rockets, el a ramas principalul marcator de la GSW, cu 35 de puncte, la care a adaugat 5 recuperari si 3 pase. Curry a bifat 18 puncte, 7 recuperari si 4 pase, iar Green a fost aproape de un "triple-double", cu 14 puncte, 9 pase si 9 recuperari. In fata unei echipe ce prefera un line-up scund, Draymond a jucat mult timp pe post de pivot. Gazdele nu s-au angajat intr-un duel de 3p, avand doar 7 reusite, ci au preferat mai degraba sa atace cosul.

Houston - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Rockets au pierdut prima partida din cauza aruncarilor de la 3p. Si nu neaparat pentru ca Harden a ratat aruncarea ce putea sa trimita meciul in prelungiri, ci pentru ca oaspetii au avut 14/47 de la distanta. De la 2p, au fost numai 27 de incercari, dar cu 60% eficacitate. In plus, Houston a "bifat" si 16 turnoveruri. Harden a pus 35 de puncte, dar cu 9/28 din actiune. Gordon si-a ajutat destul de mult echipa, cu 27 de puncte si 4 recuperari, iar Paul a contribuit cu 17 puncte, 4 pase si 3 recuperari.

Golden State Warriors - Houston Rockets: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Primul meci a fost slab, 104-100 pentru GSW, in care ambele echipe au avut in total 36 de turnoveruri. S-a aruncat prost de la 3p si s-a arbitrat si mai rau. Partida cu numarul 2 n-are cum sa fie mai proasta, chit ca vom vedea mai putine puncte. Dar sa discutam putin despre pronosticurile noastre. Gordon ramane in continuare un jucator subestimat, unul care conteaza enorm pentru Rockets in play-off. Are aruncare de 3p, importanta in contextul in care Houston pare blocata pe incercarile de la distanta, si poate sa patrunda cu usurinta. Pe el vom miza in meciul 2.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.87
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 1
Calcul:
+326 RON
ROI:
46.6 %
Pariuri:
505 / 14 / 394
Calcul:
-1 016 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 7
6 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +0.5 %
Pariuri: 913
505 / 14 / 394
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Gordon peste 2,5 aruncari de 3p Gordon peste 20,5 puncte+pase+recuperari
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde