Godoy Cruz — Defensa y Justicia: pariul zilei 20.06.2022

Expertul Legalbet Gavan Marius ne propune sa pariem pe o cota de 1,80 la Betano la meciul din etapa a 4-a din Argentina dintre Godoy Cruz si Defensa y Justicia.

Godoy Cruz: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Godoy Cruz nu a avut parte de un debut de sezon prea grozav, avand doar 3 puncte dupa primele trei runde si astfel ocupa abia locul 21. A avut parte si de putin ghinion, in ambele partide pierdute golul decisiv l-a incasat dupa minutul 80. Mai trebuie mentionat ca ambele infrangeri au avut loc in deplasare: 2-1 cu Platense si 1-0 cu Rosario. Singurul meci de pe teren propriu a fost castigat de Godoy Cruz cu 2-0 in fata celor de la Racing Club. Pentru aceasta etapa de la echipa gazda vor lipsi Nestor Breitenbruch care e suspendat si Leonel Gonzalez care e accidentat. 

Godoy Cruz: Rodriguez - Meli, Ortiz, Ferrari, Barrios, Lopez - Bullaude, Acevedo, Abrego - Rodriguez, Ojeda

Defensa y Justicia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Dupa primele trei etape, Defensa y Justicia ocupa locul 22 si este neinvinsa. E drept si ca nu a castigat nici un meci, toate partidele incheindu-se la egalitate: 0-0 acasa cu River Plate, 1-1 in deplasare la Lanus si 1-1 acasa cu Huracan. Oaspetii nu prea au probleme de lot pentru etapa a 4-a, doar Adonis Frias este incert, in timp ce Francesco Pizzini revine dupa suspendare.

Defensa y Justicia: Unsain - Tripichio, Cardona, Colombo, Soto - Loaiza, Gutierrez - Duarte, Bou, Rotondi - Fernandez 

Godoy Cruz v Defensa y Justicia: ponturi pariuri

In ultimii ani cele doua nu s-au mai intalnit deoarece Defensa y Justicia a evoluat multi ani in liga a doua. Godoy Cruz este favorita in aceasta partida, ea avand avantajul ca evolueaza pe teren propriu, acolo unde pierde foarte greu, avand doar o infrangere in ultimele zece meciuri. Totusi pentru mai multa siguranta recomand DNB-ul pe echipa gazda deoarece nu e diferenta foarte mare intre cele doua echipe, iar in cazul unei remize miza va fi rambursata. 

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete, dar si o analiza completa a tuturor beneficiilor care va sunt oferite de casele de pariuri online din Romania.

Bonus500 RON
DNB 1
Pariaza
1.80
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 1 / 12
Calcul:
-407 RON
ROI:
-15.7 %
Pariuri:
149 / 8 / 108
Calcul:
-1 658 RON
ROI:
-6.3 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 26
13 / 1 / 12
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 265
149 / 8 / 108
Calcul
ROI: -6.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
DNB 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii