Giovanni Mpetshi Perricard vs Hugo Gaston
Incheiat

Giovanni Mpetshi Perricard vs Hugo Gaston: pronosticuri Tenis Lyon 23/05/2024

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Mpetshi Perricard vs. Gaston

Joi seară, 23/05/2024, nu mai devreme de ora 19:00, Mpetshi Perricard şi Hugo Gaston vor juca în faza sferturilor de finală de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Lyon (Franţa, zgură outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaPlayer.ro – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 1.87 @ Giovanni Mpetshi Perricard vs. 1.93 @ Hugo Gaston!

MPETSHI PERRICARD (#117 ATP)

 Giovanni Mpetshi Perricard (douăzeci de ani) s-a născut şi are reşedinţa chiar aici la Lyon (Franţa), astfel că are parte de o susţinere masivă din partea publicului – este jucător de mână dreaptă care execută backhand-ul cu o singură mână, măsoară în jur de 2,03m (şi posedă unul dintre cele mai eficiente servicii din circuitul masculin la momentul actual, generator de aşi), a urcat deja unsprezece poziţii în clasamentul live de simplu şi o eventuală calificare-n semifinalele turneului de la Lyon Open îl va duce automat şi-n prima sută mondială (lucru care nu s-a mai întâmplat în trecut, o adevărată premieră).

● VICTORII Mpetshi Perricard vs. Gaston: nu au jucat

HUGO GASTON (#104 ATP)

 Hugo Gaston (douăzeci şi trei de ani) s-a născut la Toulouse (Franţa) şi are reşedinţa la Fonsorbes (Franţa), este jucător de mână stângă care execută reverul cu ambele mâini, măsoară în jur de doar 1,73m şi odată cu acest sfert de finală de la Lyon Open a urcat deja şaptesprezece locuri în clasamentul live de simplu – fiind acum clasat pe locul al 87-lea (obiectiv atins în vederea prezenţei sale direct pe tabloul principal al Roland Garros-ului). Rezultatul este un pic surprinzător, având în vedere că venea aici după şapte înfrângeri suferite şi-o singură victorie înregistrată pe parcursul sezonului regulat, pe zgură!

● VICTORII Gaston vs. Mpetshi Perricard: nu au jucat

Giovanni Mpetshi Perricard – Hugo Gaston: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

 Mizez pe o partidă (per total) echilibrată, dar tind să-i ofer ceva mai mult credit big-server-ului francez (cotat uşor favorit de casele de pariuri), deoarece forma de moment a acestuia este mai bună, evoluează “acasă” şi are un plus de motivaţie în raport cu adversarul (care şi-a atins deja obiectivul) – cu o victorie, va intra-n premieră în prima sută mondială la simplu! Giovanni Mpetshi Perricard a beneficiat de retragerea din turneu a japonezului Yoshihito Nishioka (în faza optimilor), dar în runda inaugurală a produs deja o surpriză – eliminându-l pe italianul Lorenzo Sonego (6-3 6-4 / opt aşi expediaţi, nici o dublă greşeală comisă, nu i-a oferit vreo minge de break oponentului, realizând un total de două break-uri pe parte de retur). De cealaltă parte, Hugo Gaston a avut nevoie de trei seturi (în faza optimilor) pentru a se impune-n faţa sud-americanului Francisco Cerundolo (6-2 2-6 6-3 / doi aşi expediaţi, o dublă greşeală comisă, şi-a cedat serviciul de trei ori, realizând un total de cinci break-uri pe parte de retur). 

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
peste 19,5 game-uri în meci
Cf
Cote
2.31
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
peste 19,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token