Getafe – Sevilla: ponturi La Liga

Expertul Legalbet Cristian Mihală vă oferă predicția sa pentru partida Getafe - Sevilla din etapa a 13-a din La Liga.

Confruntarea de pe Coliseum Alfonso Perez are o favorită clară, oaspeţii dorind să răzbune înfrângerea de etapa trecută, contra lui Real Madrid.

Getafe: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Eşecul din runda precedentă, 0-3 cu Levante, a dus la 6 seria în care Getafe nu a reuşit să obţină vreun succes în La Liga. După un început bun de sezon, formaţia lui Bordalas Jimenez pare în cădere liberă. Totuşi, weekendul trecut Getafe a avut şi un alibi, în sensul în care a evoluat în 10 încă din minutul 7 (cea mai rapidă eliminare a echipei din ultimii 11 ani).

Formaţia gazdă de sâmbătă a ajuns la a 4-a înfrângere a sezonului şi foarte interesant e că în fiecare dintre eşecuri echipa a fost condusă încă de la pauză. Pe teren propriu, Getafe a suferit două eşecuri şi în ultimele 3 partide jucate în propriul fief a luat gol de fiecare dată în prima jumătate de oră.

Totuşi, per total Getafe are o defensivă destul de solidă, primind doar 0,83 goluri/meci, dacă ne raportăm la întreaga stagiune.

Pentru confruntarea de sâmbătă, stafful tehnic are mari probleme în zona centrală a defensivei. Chema e suspendat după roşul din etapa trecută, iar antrenorul nu se va putea baza nici pe Djene, şi el suspendat pentru cumul de cartonaşe. Ca atare, Xabier Etxeita şi Erick Cabaco vor începe, probabil, titulari, iar acest lucru poate să constituie un mare handicap.

Speranţele gazdelor se leagă de forma lui Angel, cel care a înscris golul care a adus un punct pentru Getafe în fiecare din ultimele trei remize obţinute în La Liga.

  • Absenți la gazde în Getafe - Sevilla: Djene Dakoman, Chema Rodriguez, Jaime Mata. Incert: Damian Suarez.

Sevilla: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Sevilla a fost ghinionistă să piardă cu Real Madrid, în runda din weekendul trecut. Yassine Bounou, portarul andaluzilor, a devenit primul portar al echipei în acest mileniu care să îşi înscrie un autogol.

Totuşi, confruntarea contra "galacticilor" ne-a arătat un pattern la echipa lui Lopetegui: echipa îşi creează puţine ocazii şi marchează destul de greu. În 6 din cele 10 partide din actuala stagiune, Sevilla a punctat o singură dată pe tabela de marcaj. În acelaşi timp, în 8 dintre disputele de până acum din campionat, rezultatul la pauză în partidele oaspeţilor de sâmbătă a fost unul de egalitate.

În deplasare, în acest sezon, Sevilla are două victorii şi o remiză, în 5 partide, mai mult de jumătate din golurile venite pe tărâm străin fiind consemnate după minutul 75.

Omul cheie pentru oaspeţi va fi, posibil, Youssef En Nesyri, care, pe lângă dubla din Ligă, cu Rennes, de marţi, a punctat pentru andaluzi şi în ultimele două dispute de campionat care au consemnat reuşite în rândul Sevillei.

  • Absenți la oaspeți în Getafe - Sevilla: El Haddadi, Jesus Navas, Vaclik.

Getafe - Sevilla: Cote la pariuri și pronostic

Getafe a arătat la începutul sezonului că are o defensivă puternică, dar în ultima lună şi jumătate mecanismul apărării pare că s-a defectat. Stafful tehnic are de gestionat trei absenţe grele, astfel că un punct obţinut cu Sevilla ar trebui să reprezinte un rezultat pozitiv.

De partea cealaltă, trupa lui Lopetegui vrea să facă uitat eşecul cu Real şi să rămână în cursa pentru Champions League. Înainte de înfrângerea contra "galacticilor", andaluzii obţinuseră 3 victorii la rând în campionat şi cu siguranţă că au suficiente argumente pentru a termina victorioşi confruntarea de pe Coliseum Alfonso Perez.

Se anunţă un meci destul de tacticizat, între două formaţii care înscriu destul de puţin. Totuşi, predicţia noastră nu va merge spre numărul de goluri - deşi un Under 2,5 poate fi testat de pariori -, ci spre rezultatul final. Considerăm că pedigreeul Sevillei şi absenţele de la gazde vor fi decisive, astfel că anticipăm un succes al echipei lui Julen Lopetegui. Iar cota e una extrem de tentantă.

Predicție: Victorie Sevilla, la o cotă de 2,18, la Superbet.

Legalbet.ro vă oferă zilnic ponturi si bilete care au cote interesante, atent studiate, de la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Înainte de a folosi sugestiile noastre, nu uitați să treceți prin filtrul gândirii voastre partidele și, mai important, nu mizați niciodată pe banii pe care nu vi-i permiteți să îi pierdeți.

 

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 10
Calcul:
-324 RON
ROI:
-15.4 %
Pariuri:
69 / 1 / 49
Calcul:
-309 RON
ROI:
-2.6 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
11 / 0 / 10
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 123
69 / 1 / 49
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Sevilla