Getafe - Eibar. Pronosticul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,55 pentru un pariu special in duelul din Spania dintre Getafe si Eibar.

Getafe si Eibar se intalnesc pe Coliseum Alfonso Pérez in cadrul etapei cu numarul 2 din Spania La Liga, dupa ce in etapa de debut niciuna dintre cele doua nu a reusit sa obtina vreun punct. 


Cei de la Getafe au fost mai dezavantajati dupa ce au avut ghinionul ca in prima etapa sa joace chiar pe Santiago Bernabeu impotriva granzilor de la Real Madrid iar sansele ca ei sa obtina un rezultat pozitiv erau foarte mici. Getafe a pierdut cu scorul de 2-0, asadar diferenta de scor nu a fost una categorica, insa au avut statistici foarte slabe in acel meci - nu mai putin de 7 cartonase galbene, fata de 1 singur vazut de Real, o posesie de doar 22%, un singur sut pe spatiul portii si nicio lovitura de colt.

De partea sa, Eibar a furnizat una din surprizele primei etape dupa ce a pierdut duelul de pe teren propriu in care pornea ca favorita in fata nou-promovatei Huesca, cu scorul de 1-2. Statisticile meciului au fost de partea lui Eibar, care insa s-a dovedit neinspirata - o posesie de 68%, nu mai putin de 18 ocazii de gol, insa doar 6 suturi pe spatiul portii, fata de 8/6 reusite de Huesca si o superioritate categorica la cornere de 7-0.


Cele doua nu au un istoric direct foarte bogat, dupa ce s-au duelat in alte trei sezoane din Primera, o data in Cupa Spaniei si de alte patru ori in Segunda Division. Chiar si asa, Getafe are un foarte mic avantaj, duelurile dintre cele doua fiind foarte echilibrate si in general cu putine goluri inscrise - 5 victorii Getafe, alte 4 Eibar si 7 remize, cu un golaveraj strans de 17/15 in favoarea lui Getafe. Asadar, o medie de doar 1,06 goluri marcate de Getafe si de 0,94 marcate de Eibar. De asemenea, Getafe nu a pierdut niciun duel pe teren propriu contra lui Eibar.


Fiind start de sezon si neavand alte referinte, voi merge pe statistica in pariul propus, ca Getafe sa nu piarda si sa se inscrie maxim trei goluri in meci. 

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sansa dubla & Sub/Peste - 1X & Sub 3.5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide