Germania u21 — România u21: pont pentru un meci de la Euro u21

Expertul Legalbet, Ion Alexandru, vă recomandă un meci de la Euro u21, la o cotă de 5.90.

Meciul Germania u21 - România u21 este programat marți, 30 martie, la ora 19.00, pe stadionul Bozsik din Budapesta.

Germania u21 - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Germania u21 a început în forță acest turneu final. Victoria amplă, conturată în repriza secundă, cu Ungaria a fost fundația speranțelor germane de calificare în sferturile competiției. Nemții au învins cu 3-0, dar nu au convins. Prima repriză, ștearsă și fără mari ocazii, din meciul cu Ungaria s-a repetat în mare parte a meciului în care Germania u21 a făcut egal cu Țările de Jos (Olanda). Nmecha a smuls un punct cu golul din minutul 84. Olandezii au deschis scorul după o gafă a portarului care este rezervă la Mainz, Finn Dahmen. Germania ne-a învins clar în semifinala de la Europeanul de tineret din 2019, dar selecționerului Kuntz îi lipsesc mai mulți jucători de valoare, ca Waldschmidt, Nubel, Amiri, Neuhaus sau Tah. 

România u21 - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Adrian Mutu a reușit să readucă la viață un spirit de luptă dezvoltat cu brio de Rădoi în urmă cu 2 ani. În 2019, naționala u21 a României a trecut, la Europeanul de tineret, de o grupă cu Anglia, Franța și Croația. Un succes cu Germania ar însemna din nou o poziționare pe locul 1 într-o grupă complicată. Din păcate, echipa lui Mutu are o singură variantă de calificare în sferturi, victoria în fața Germaniei. Asta pentru că, Țările de Jos (Olanda) joacă împotriva Ungariei în ultimul meci și este greu de crezut că gazdele au forță pentru a pune probleme. După un 1-1 în care am avut chiar șansa victoriei în fața batavilor, România u2 1 s-a impus dramatic cu 2-1 în fața Ungariei. Singurul "supraviețuitor" al semifinalei cu Germania din 2019, Pașcanu a adus victoria esențială din lupta pentru calificare. Mutu i-a pierdut din păcate, din cauza cartonașelor, pe căpitanul Marius Marin și atacantul George Ganea. Cel mai probabil în locul lor vor intra Oaidă și Adrian Petre.

Germania u21 – România u21 Cote la pariuri si ponturi pariuri

Este un meci de totul sau nimic și de aceea Mutu va merge All In. Ambele echipe pot avansa în sferturi, iar naționala noastră a demonstrat că are valoare și spirit pentru a elimina Germania. De aceea, pontul meu pentru partida de marți seară este: Victorie România u21. Betano oferă o cotă generoasă pentru această alegere, 5.90.

Prieteni, va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri legale din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere.

 

Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 10
Calcul:
-485 RON
ROI:
-28.5 %
Pariuri:
72 / 2 / 75
Calcul:
-2 030 RON
ROI:
-13.6 %
Ion Alexandru
Jurnalist si comentator sportiv cu o experienta de aproximativ 20 de ani - Ion Alexandru mizeaza pe analiza riguroasa!
30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
7 / 0 / 10
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 149
72 / 2 / 75
Calcul
ROI: -13.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie România u21